Ανταλλακτήρια

Η Binance θέλει τον πρώην επικεφαλή του Abu Dhabi Global Market για CEO της Ασίας

Ο Richard Teng έχει προσεγγιστεί από το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων στον κόσμο σχετικά με το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου των ασιατικών δραστηριοτήτων του.

Η Binance, το ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων που έχει υποβληθεί σε αυξανόμενο ρυθμιστικό έλεγχο παγκοσμίως, βρίσκεται σε συνομιλίες με τον πρώην επικεφαλή του Abu Dhabi Global Market για να αναλάβει τις δραστηριότητές του στην Ασία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg την Τρίτη επικαλούμενο άτομα που είναι εξοικειωμένα με το θέμα.

  • Ο Richard Teng προσεγγίστηκε από το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων στον κόσμο σχετικά για το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου των ασιατικών δραστηριοτήτων του, δήλωσε το Bloomberg.
  • Δεν είναι σαφές εάν ο Teng έχει αποδεχθεί τον ρόλο.
  • Ο Teng ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του Abu Dhabi Global Market για έξι χρόνια μέχρι τον Μάρτιο αυτής της χρονιάς.
  • Πέρασε επίσης περισσότερα από επτά χρόνια ως επικεφαλής ρυθμιστικός σύμβουλος του Χρηματιστηρίου της Σιγκαπούρης, μετά από 13 χρόνια στην Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης.
  • Εν μέσω αυξημένου ελέγχου από τις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο τους τελευταίους μήνες, η Binance επιδιώκει να επιδείξει την στρέψη της προς μια πιο προορατική ρυθμιστική στάση. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Changpeng Zhao ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι η εταιρεία αναζητά κάποιον με ισχυρό ρυθμιστικό υπόβαθρο για να τον αντικαταστήσει.
Back to top button