Ανταλλακτήρια

30% άνοδος στο CRO μετά τη συμφωνία για την Lakers Arena

Η τιμή του Crypto.com Coin (CRO) έχει αυξηθεί πάνω από 30% τις τελευταίες 24 ώρες και έχει φτάσει σε νέο υψηλό στα $0,57, σύμφωνα με στοιχεία του CoinGecko. Αυτό ξεπερνά το προηγούμενο ρεκόρ του CRO των $0,50 που είχε φτάσει στις 15 Νοεμβρίου. Η τιμή του νομίσματος έχει τριπλασιαστεί τον τελευταίο μήνα, εν μέρει χάρη στο ανταλλακτήριο της Coinbase που έβαλε το CRO μέσα στη πλατφόρμα τους.

Ωστόσο η συμφωνία των $700 εκατομμυρίων του ανταλλακτηρίου για την αγορά δικαιωμάτων ονομασίας στο Staples Center, που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ, επιτάχυνε την ανοδική πορεία του νομίσματος που βασίζεται στο ανταλλακτήριο. Το Staples Center, το οποίο άνοιξε το 1999, φιλοξενεί τέσσερις επαγγελματικές αθλητικές ομάδες, τους Los Angeles Lakers, τους Clippers, τους Sparks και τους Kings και συχνά φιλοξενεί και συναυλίες και εκδηλώσεις όπως τα βραβεία Grammys.

Ο χώρος στο κέντρο του Los Angeles, είναι ιδανική για το crypto ανταλλακτήριο που θέλει να ξεπεράσει την Coinbase, το FTX και την Binance και κλέψει ένα μεγάλο μερίδιο από την πίτα των Αμερικανών στις συναλλαγές.

Μέσω μιας πρόσφατης δημοσκόπησης της Pew Research, διαπιστώθηκε ότι το 86% των Αμερικανών δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα crypto-νομίσματα, μόνο το 16% έχει αγοράσει ή χρησιμοποιήσει. Ο διευθύνων σύμβουλος της FTX, Sam Bankman-Fried, ο οποίος αγόρασε φέτος τα δικαιώματα του σταδίου των Miami Heat για $135 εκατομμύρια, παραδέχθηκε ότι η εταιρεία του χρειάστηκε να δαπανήσει αρκετά χρήματα για το marketing επειδή ήταν δεν χτίσει brand name.

Το CRO είναι ένας τρόπος για την Crypto.com να προσεγγίσει νέους πελάτες που μαθαίνουν για πρώτη φορά για τα crypto ή το ανταλλακτήριο, είτε μέσα από έναν αγώνα μπάσκετ, είτε μέσω της τηλεόρασης όταν βλέπουν στο διαφημιστικό του ανταλλακτηρίου τον Matt Damon, είτε από κάποια διαφήμηση στα social media. Οι πελάτες του ανταλλακτηρίου λαμβάνουν ανταμοιβές σε CRO, τις οποίες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν για να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες με έκπτωση.

Back to top button