Ανταλλακτήρια

5 λόγοι να προτιμήσεις το X1.GR για τις κρύπτο συναλλαγές σου

Το τελευταίο διάστημα τα crypto-νομίσματα και οι πλατφόρμες αγορών και πωλήσεων αυτών έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Ακόμα και όσοι δεν γνώριζαν τίποτα για τα crypto-νομίσματα δεν γίνεται να μην προσέξουν τις διαφημίσεις στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλές και διάσημες πλατφόρμες στην αγορά που μπορεί κάποιος να ξεκινήσει την προσπάθεια του στα crypto.

Με βάση την εμπειρία τους από την χρήση των ανταλλακτηρίων αυτών η ομάδα της X1.GR αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα πλατφόρμα με κύρια αποστολή της να απλοποιήσει την αγορά και πώληση crypto-νομισμάτων για τους Έλληνες που θα αποφασίσουν για πρώτη φορά να μπουν στην αγορά αυτή.

Πάμε να δούμε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του X1.GR

1 Η πλατφόρμα μιλάει Ελληνικά

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες που χρησιμοποιούν συστήματα αυτόματης μετάφρασης το X1.GR έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι χρήστες είναι Έλληνες και με βάση αυτό έχει απλοποιηθεί πολύ ο σχεδιασμός ώστε η πλατφόρμα να είναι απλή και χρηστική.

2 Γρήγορη διαδικασία Ταυτοποίησης

Το X1.GR έχει σχεδιάσει ένα γρήγορο και απλό μηχανισμό ταυτοποίησης των χρηστών έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται με το να ανεβάζουν έγγραφα ενώ διαθέτει και πολύ ανταγωνιστικά όρια συναλλαγών όσο αφορά τα επίπεδα ταυτοποίησης.

3 Κατάθεση και Απόσυρση Ευρώ

Το X1.GR διαθέτει το λεγόμενο FIAT Gateway μηχανισμό κατάθεσης και απόσυρσης ευρώ. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να κάνουν κατάθεση ευρώ μέσω εμβάσματος και χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας ενώ με την ίδια ευκολία μπορούν να μετατρέψουν τα crypto τους σε ευρώ και να στείλουν στο λογαριασμό τους.

4. Απλό Διαχειριστικό

Το X1.GR έχει στοχεύσει στην απλότητα για τους αρχάριους και έτσι το διαχειριστικό του είναι απλό με λίγα και ξεκάθαρα κουμπιά όσο αφορά την αγορά και πώληση crypto χωρίς να έχει άπειρες επιλογές που μπορεί να γίνουν χαοτικές και να μπερδέψουν τους χρήστες.

5. Ασφάλεια Συναλλαγών

Η ομάδα της X1.GR έχει δώσει την μέγιστη προσοχή στο θέμα ασφάλειας και παραβίασης λογαριασμών. Από την στιγμή που ο χρήστης ενεργοποιήσει όλα τα επίπεδα ασφαλείας και δεν δώσει ο ίδιος τους κωδικούς του σε τρίτο πρόσωπο δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν τα κεφάλαια από την πλατφόρμα.

Εφόσον αποφασίσατε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στα crypto το X1.GR μπορεί να αποτελέσει την ιδανική λύση για το ξεκίνημα σας.

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο του MoneyPro δεν θα έπρεπε να θεωρηθούν ως επενδυτική συμβουλή. Κάθε επενδυτική και εμπορική κίνηση εμπεριέχει κίνδυνο, θα πρέπει να διεξάγετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Back to top button