Πολιτική Απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε το MoneyPro, συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτής της σελίδας – Πολιτική απορρήτου

Τα δεδομένα που αποκτούμε μέσω της υποβολής δεδομένων χρήστη δεν θα διανεμηθούν ποτέ, δεν θα πωληθούν ή θα προωθηθούν σε τρίτους και το ίδιο αναφέρεται επίσης κατά τη στιγμή της υποβολής. Προς το παρόν αποκτούμε δεδομένα μόνο μέσω συνδρομής χρήστη, υποβολής φόρμας στο [email protected] ή όταν σχολιάζουμε ένα άρθρο. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε περιλαμβάνουν μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το όνομα.

Οι πληροφορίες που αποκτούμε μέσω υποβολής χρηστών δεν θα δημοσιευθούν, κοινοποιηθούν, πωληθούν, δανείζονται ή αποκαλυφθούν σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο. Θα χρησιμοποιηθεί μόνο για επικοινωνία με τον χρήστη σχετικά με την εγγραφή του ή τις φόρμες ερωτήσεων.

Στο μέλλον, θα χρησιμοποιήσουμε επίσης προσωπικά δεδομένα που αποκτήθηκαν για στατιστική ανάλυση και ανάλυση αναγνωστών ιστότοπων, προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε καλύτερα το περιεχόμενο για τον χρήστη. Όταν λαμβάνονται τέτοια δεδομένα, ο χρήστης θα καταλάβει σαφώς το κίνητρο πίσω από αυτό πριν υποβάλει τα δεδομένα του.

Εάν κάποιος χρήστης επιθυμεί να διαγράψει την εγγραφή του, μπορεί να το κάνει ανά πάσα στιγμή. Εάν έχετε προβλήματα με την διαγραφή της εγγραφής, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Back to top button