Ανταλλακτήρια

Η Crypto.com προσλαμβάνει τον πρώην επικεφαλή ανάπτυξης του Spotify

Ο Henrik Johansson έχει θέσει ως στόχο να οδηγήσει την εταιρεία στα 100 εκατομμύρια συν χρήστες σε δύο χρόνια.

Η Crypto.com ανταλλαγής crypto-νομισμάτων διόρισε το πρώην στέλεχος του Spotify Henrik Johansson ως παγκόσμιο επικεφαλής ανάπτυξης.

  • Στο νέο του ρόλο, ο Johansson έχει θέσει ως στόχο να οδηγήσει την εταιρεία στα 100 εκατομμύρια συν χρήστες σε δύο χρόνια.
  • Πριν από την ένταξή του στο ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων, ο Johansson ηγήθηκε των παγκόσμιων ομάδων ανάπτυξης στο Spotify για οκτώ χρόνια.
  • Η Crypto.com προσλαμβάνει “επιθετικά” κόσμο και τώρα απασχολεί 1.500 εργαζόμενους. Η εταιρεία δήλωσε ότι η βάση χρηστών της έχει αυξηθεί πάνω από πέντε φορές σε πάνω από 10 εκατομμύρια τους τελευταίους 12 μήνες.
  • “Ο Henrik είναι ένα σπάνιο ταλέντο, το οποίο έχει βαθιά κατανόηση της ανάπτυξης, του προϊόντος και του μάρκετινγκ”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Crypto.com Kris Marszalek. “Έχει δει πώς αυτοί οι τρεις κλάδοι παρεμβάλλονται σε ένα περιβάλλον υψηλής ανάπτυξης: Όταν εντάχθηκε στο Spotify η πλατφόρμα είχε 36 εκατομμύρια χρήστες και τώρα είναι στα 360 εκατομμύρια συν.”
  • Τον Ιούνιο, Crypto.com συνδέεται με τον πάροχο κηδεμονίας crypto-νομισμάτων Fireblocks για να δώσει πρόσβαση στην ανταλλαγή σε θεσμικούς παίκτες του χώρου.
Back to top button