Ανταλλακτήρια

Οι προμήθειες των crypto συναλλαγών της eToro εκτοξεύονται στα $264 εκατομμύρια μέσα στο 2ο τρίμηνο

Οι προμήθειες των crypto συναλλαγών αυξήθηκαν από μόλις 7% των συνολικών προμηθειών πριν από ένα χρόνο σε 73% το δεύτερο τρίμηνο αυτής της χρονιάς.

Η πλατφόρμα συναλλαγών eToro δήλωσε ότι οι προμήθειες της από τις συναλλαγές crypto-νομισμάτων αυξήθηκαν σχεδόν 23 φορές το δεύτερο τρίμηνο, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

  • Οι προμήθειες από τις συναλλαγές crypto-νομισμάτων ήταν $264,2 εκατομμύρια μέσα στο δεύτερο τρίμηνο, σε σύγκριση με τα $11,2 εκατομμύρια στο δεύτερο τρίμηνο πριν από ένα χρόνο.
  • Το μερίδιο που αντιπροσώπευαν τα crypto στις συνολικές προμήθειες συναλλαγών αυξήθηκε στο 73% το τελευταίο τρίμηνο, σε σύγκριση με μόλις 7% την ίδια περίοδο πέρυσι. Το XRP, έφερε τα μεγαλύτερα ποσοστά σε προμήθειες από οποιαδήποτε άλλο crypto περιουσιακό στοιχείο, ενώ το Bitcoin είχε το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών.
  • Οι συνολικές προμήθειες συναλλαγών της εταιρείας ήταν $362 εκατομμύρια και τα καθαρά έσοδα από συναλλαγές ήταν $290 εκατομμύρια. Η εταιρεία, ωστόσο, κατέγραψε καθαρή ζημία $89 εκατομμυρίων λόγω της μη χρηματικής επιβάρυνσης ύψους $71 εκατομμυρίων σε αποζημίωση βάσει των μετοχών των υπαλλήλων της eToro και το κόστος συναλλαγής της τάξεως των $36 εκατομμυρίων που σχετίζεται με τη μελλοντική συγχώνευσή της με την εταιρεία απόκτησης ειδικού σκοπού (SPAC) FinTech Acquisition Corp. V.
  • Τον Μάιο, η eToro ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δημοσιοποιηθεί μέσω της συγχώνευσης, η οποία αποτιμά τη συνδυασμένη εταιρεία στα $10,4 δισεκατομμύρια.
  • Η εταιρεία πρόσθεσε 2,6 εκατομμύρια νέους πελάτες μέσα στο δεύτερο τρίμηνο, μια αύξηση 121% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, αλλά 500.000 λιγότερους από ό, τι πρόσθεσε το πρώτο τρίμηνο. Η εταιρεία είχε 23,2 εκατομμύρια συνολικά χρήστες από τις 30 Ιουνίου.
Back to top button