Ανταλλακτήρια

Η FCA δήλωσε ότι η Binance είχε συμμορφωθεί στα αιτίματα της

Η FCA είχε διατάξει την Binance να σταματήσει τις δραστηριότητές της στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (FCA) του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία τον Ιούνιο είχε διαπιστώσει ότι το ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων της Binance “δεν ήταν σε θέση να εποπτευθεί αποτελεσματικά”, δήλωσε σήμερα ότι η εταιρεία είχε συμμορφωθεί με τα αιτήματα που της είχε υποβάλει.

  • Σε μια ανακοίνωση εποπτείας που είχε γίνει στις 25 Ιουνίου και δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη, η ρυθμιστική αρχή είπε στο τμήμα της Binance στο Ηνωμένο Βασίλειο να μην πραγματοποιήσει καμία δραστηριότητα, επίσης απαίτησε να τερματίσει τις διαφημίσεις των οικονομικών προσφορών.
  • Σε μια ενημέρωση σε μια έκδοση που δημοσιεύθηκε τότε, η FCA δήλωσε: “Στις 25 Ιουνίου 2021, η FCA επέβαλε απαιτήσεις στην Binance Markets Limited. Η εταιρεία συμμορφώθηκε με όλες τις πτυχές των απαιτήσεων.”
  • Στην ανακοίνωση της εποπτικής αρχής, η FCA ανέφερε ότι θεωρεί τις απαντήσεις της Binance σε κάποιες ερωτήσεις ελλιπείς και θεωρεί ότι αρνήθηκε να παράσχει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις επίσημες απαιτήσεις βάσει των κανονισμών νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.
  • Η ανακοίνωση της ρυθμιστικής αρχής προς την Binance τον Ιούνιο ήταν μία από τις πρώτες από μια σειρά προειδοποιήσεων από ρυθμιστικές αρχές και άλλους φορείς σε όλο τον κόσμο, γεγονός που οδήγησε στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων στον κόσμο να προσπαθήσει να γίνει πιο “ανοικτό” στις συναλλαγές του με τις ρυθμιστικές αρχές.
Back to top button