Τεχνική Ανάλυση

Crypto Advanced η πλατφόρμα τεχνικής ανάλυσης κρυπτονομισμάτων που ξεχωρίζει σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για όσους επιλέξουν να εμπλακούν με τα Κρυπτονομίσματα είναι η εξεύρεση αξιόπιστων πηγών ενημέρωσης. Και αυτό γιατί υπάρχει μια πολυφωνία σε Ελλάδα και Εξωτερικό από πηγές που κίνητρο τους πάντα δεν είναι η αντικειμενική ενημέρωση αλλά η προώθηση συγκεκριμένων νομισμάτων και υπηρεσιών έτσι ώστε αυτοί που τα προωθούν να κερδίζουν μέσω του Affiliate Marketing. Πολλοί ιδιώτες προωθούν τέτοιες υπηρεσίες σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Μέσα στο 2021 η ομάδα της Crypto Advanced αποφάσισε να εισέλθει στην Ελληνική Αγορά με την Ελληνική Έκδοση του αγγλόφωνου Crypto Newsletter που λειτουργεί από το 2018.

Τι προσφέρει η πλατφόρμα της Crypto Advanced

 Σε επίπεδο δωρεάν ενημέρωσης καθημερινά στο κανάλι της Crypto Advanced στο YouTube δημοσιεύεται το Crypto Advanced Daily News με όλα τα τελευταία νέα από την Διεθνή Αγορά των Κρυπτονομισμάτων. Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή δημοσιεύεται το Crypto Advanced Show όπου αναλύεται η κατάσταση στην Παγκόσμια Οικονομία αλλά και οι σημαντικότερες ειδήσεις για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στα Κρυπτονομίσματα.

Στον ιστότοπο της Crypto Advanced υπάρχει στήλη καθημερινής αρθρογραφίας με αναλύσεις όσο αφορά τις τεχνικές εξελίξεις στον χώρο των Κρυπτονομισμάτων.

Κάθε Κυριακή η ομάδα της Crypto Advanced επιμελείται την ραδιοφωνική εκπομπή Crypto Advanced Show στην συχνότητα του Over FM 104.9

Σε συνδρομητικό επίπεδο η πλατφόρμα της Crypto Advanced προσφέρει δυο επίπεδα συνδρομών.

Η συνδρομή Premium Pro δίνει πρόσβαση στην πλατφόρμα όπου υπάρχουν όλες οι ειδήσεις από το εξωτερικό, τεχνικά νέα, πίνακες τιμών και πίνακες ανάλυσης του χαρτοφυλακίου που παρακολουθεί η Crypto Advanced. Επίσης δίνεται πρόσβαση σε ειδικά κανάλια άμεσης ενημέρωσης για τις διακυμάνσεις των τιμών. Οι συνδρομητές λαμβάνουν καθημερινά ένα video τεχνικής ανάλυσης όπου γίνεται λεπτομερής αναφορά στην πορεία 40+ Κρυπτονομισμάτων. Κάθε Κυριακή οι Συνδρομητές λαμβάνουν το Weekend Report όπου αναλύεται η αγορά και η πορεία που θα έχει την επόμενη εβδομάδα.

Με την συνδρομή Trader Pro οι Συνδρομητές αποκτούν απευθείας πρόσβαση σε ειδικό διαχειριστικό τεχνικής ανάλυσης και το κυριότερο μπορούν να αξιοποιήσουν τους αλγόριθμους που έχει αναπτύξει η Crypto Advanced ώστε να μπορούν να κάνουν τις δικές τους τεχνικές αναλύσεις.

Η Crypto Advanced αριθμεί 15000 μέλη στο Group της στο Facebook και 5000 Συνδρομητές στο YouTube.

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες της Crypto Advanced είναι το ιδανικό πακέτο για όσους θέλουν να εμπλακούν ενεργά με τα Κρυπτονομίσματα.

Back to top button