Αγορά

“Η αντίληψη της εγκυρότητας”: Πώς αντιδρά η αγορά με το Dogecoin τώρα μου μπήκε στην Coinbase Pro

“Οι άνθρωποι θα εξακολουθούν να είναι μακροπρόθεσμα προσεκτικοί, αλλά αυτό το ντεμπούτο έχει τελικά την ικανότητα να προσελκύσει παραδοσιακούς επενδυτές”, δήλωσε ο Edward Moya, Ανώτερος Αναλυτής Αγοράς στην Oanda.

Οι έμποροι λιανικής ζητωκραυγάζουν από το post της Τρίτης στο blog της Coinbase, που ανέφερε ότι οι έμποροι στην πλατφόρμα Pro θα μπορούν να αρχίσουν τις συναλλαγές με το Dogecoin (DOGE)

από την Πέμπτη, ανάλογα με τις συνθήκες «ρευστότητας».

Το Dogecoin διαπραγματευόταν στα 41 σεντς την ώρα σύνταξης αυτού του άρθρου, με ανοδική τάση κατά 32% τις τελευταίες 24 ώρες.

Τιμή Dogecoin, 26 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2021.
Πηγή: Coindesk

 Τι σημαίνει λοιπόν η καταχώρηση για αυτό το meme crypto-νόμισμα; Ζητήσαμε από αρκετούς αναλυτές, διαχειριστές κεφαλαίων και ανταγωνιστικά ανταλλακτήρια να αναλύσουν τον τρόπο με τον οποίο οι αγορές θα αντιδράσουν στην είσοδο του Dogecoin.

 Edward Moya, Oanda

 “Οι άνθρωποι θα εξακολουθούν να είναι μακροπρόθεσμα προσεκτικοί, αλλά αυτό το ντεμπούτο έχει τελικά την ικανότητα να προσελκύσει παραδοσιακούς επενδυτές και όχι μόνο τον στρατό της Robinhood / Reddit”, δήλωσε ο Edward Moya, Ανώτερος Αναλυτής Αγοράς στην Oanda.

  “Υπάρχει σίγουρα ορμή πίσω από αυτή την κίνηση”, δήλωσε ο Moya.

 Μετά την εμφάνιση του Elon Musk στο SNL, η ορμή του meme crypto-νομίσματος επιβραδύνθηκε και κατόπιν σταμάτησε. Οι άνθρωποι κινούνταν προς το Ether (ETH,), το Safemoon και άλλα altcoins, σύμφωνα με τον Moya. Τώρα, αυτό που κάποτε θεωρήθηκε ως μια “ντροπιαστική τάση” για τους τεχνικούς εμπόρους, θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω από αυτό, είπε.

 Η Kraken, το ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων, δήλωσε ότι επεξεργάστηκε Doge αξίας άνω των $6,5 δισεκατομμυρίων τον Απρίλιο και τον Μάιο πάνω από $9 δισεκατομμύρια.

 Αν και το meme crypto-νόμισμα έχει λάβει υποστήριξη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla Elon Musk και τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Mark Cuban, για να απογειωθεί το crypto-νόμισμα, χρειάζεται ένα επιχείρημα υπόθεσης χρήσης σύμφωνα με τη Moya.

“Πρέπει να υπάρχει κάποιο είδος καινοτομίας”, είπε.

 Steve Ehrlich, Voyager

 Το Voyager, μια εφαρμογή συναλλαγών crypto-νομισμάτων των ΗΠΑ που υποστηρίζει το λιανικό εμπόριο Dogecoin, έχει δει “σημαντική ανατίμηση και συναλλακτική δραστηριότητα”, για το crypto-νόμισμα στην πλατφόρμα του σήμερα.

 “Είχαμε συνεπείς και καθαρούς αγοραστές με το Dogecoin, που αυτό δείχνει και τη γενική ανοδική τάση γύρω από αυτό, καθώς κερδίζει δημοτικότητα σε όλα τα δημογραφικά στοιχεία”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Voyager Steve Ehrlich σε συνέντευξή του στο CoinDesk.

 Η Coinbase έγραψε στο blogpost της για την καταχώρηση ότι “σε αντίθεση με το Bitcoin (BTC), το οποίο έχει σχεδιαστεί για να είναι σπάνιο, το Dogecoin είναι σκόπιμα άφθονο – 10.000 νέα νομίσματα εξορύσσονται κάθε λεπτό και δεν υπάρχει μέγιστη προσφορά”.

James ButterfillCoinShares

 Ο James Butterfill, Υπεύθυνος Στρατηγικής Επενδύσεων στην CoinShares, δήλωσε ότι μιλώντας με τους πελάτες του, οι οποίοι είναι θεσμικοί επενδυτές, είναι επιφυλακτικοί στο να επενδύσουν στο Dogecoin, λόγω της έλλειψης θεμελιωδών αρχών.

 “Όταν επενδύετε σε οποιοδήποτε ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, πρέπει να εξετάσετε τα βασικά στοιχεία πίσω από αυτό, με το Dogecoin υπάρχει έλλειψη αυτών”, είπε.

Katie Stockton, Fairlead Strategies

 Από τεχνική άποψη, η Katie Stockton, ιδρύτρια και διευθύνουσα εταίρος της Fairlead Strategies, δήλωσε ότι βλέπει αυτή την κίνηση δημιουργώντας μια “αντίληψη της εγκυρότητας”.

 “Αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι μια άνοδο λόγω της βραχυπρόθεσμης εκποίησης”, είπε.

 Η Stockton είπε ότι το Dogecoin έχει κερδίσει μια βραχυπρόθεσμη ορμή, αλλά θα συναντήσει κάποια όρια για την περαιτέρω ανοδική του πορεία.

Πηγή: Coindesk

Back to top button