Business ειδήσεις

Το ανταλλακτήριο της Kraken κυκλοφόρησε σήμερα την εφαρμογή της για κινητά στις ΗΠΑ

Οι χρήστες στις ΗΠΑ είναι πλέον σε θέση να ανταλλάξουν τα 50+ token στην πλατφόρμα του Kraken από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το crypto ανταλλακτήριο της Kraken φέρνει την εφαρμογή της για κινητά σε πελάτες των ΗΠΑ μετά την κυκλοφορία του στην Ευρώπη νωρίτερα αυτό το έτος.

  • Οι πελάτες στις ΗΠΑ θα μπορούν να ανταλλάσσουν τα 50+ token που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Kraken από τα κινητά τους τηλέφωνα από σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC.
  • Η εφαρμογή για κινητά είναι η «πρώτη μεγάλη επιδρομή της Kraken στην υποστήριξη της ευρύτερης υιοθέτησης των καταναλωτών σε μια πολύ πιο απλοποιημένη, εύχρηστη διεπαφή», δήλωσε ο Chief Product Officer, Jeremy Welch.
  • Ωστόσο, δεν θα είναι διαθέσιμο στους κατοίκους της Πολιτείας της Ουάσινγκτον ή της Νέας Υόρκης. Η Kraken δεν προσφέρει υπηρεσίες σε αυτές τις πολιτείες λόγω “του κόστους διατήρησης της κανονιστικής συμμόρφωσης”.
  • Η Kraken ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει το ντεμπούτο της στο χρηματιστήριο το 2022, ακολουθώντας το αντίπαλο ανταλλακτήριο της Coinbase.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανταλλακτήριο οδεύει στο επόμενο στάδιο και μπορεί να συγκεντρώσει μέσα στο νέο γύρο χρηματοδότησης γύρω στα $20 δισεκατομμύρια.
  • Ο Dan Held, διευθυντής μάρκετινγκ ανάπτυξης της Kraken, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στο Consensus 2021 ότι ο όγκος συναλλαγών του χρηματιστηρίου έφτασε πρόσφατα στα υψηλότερα όλων των εποχών, απολαμβάνοντας μια ημέρα που όγκος συναλλαγών έφτανε τα $8 δισεκατομμύρια.

Πηγή: Coindesk

Back to top button