Ανταλλακτήρια

Το Crypto ανταλλακτήριο Apifiny θα λανσάρει νέα πλατφόρμα στα τέλη της χρονιάς

Η Apifiny δήλωσε ότι θα δώσει στους traders προνόμια, όπως συναλλαγές χωρίς χρεώσεις για πάντα στις orderbook συναλλαγές της Apifiny HEX.

Η Apifiny, ένα ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων που σχεδιάζει να δημοσιοποιηθεί αργότερα αυτό το έτος, παρουσιάζει ένα νέο “υβριδικό” ανταλλακτήριο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

  • Το ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων με έδρα τη Νέα Υόρκη δήλωσε ότι η πλατφόρμα, Apifiny HEX, έχει ξεκινήσει ένα VIP πρόγραμμα έγκαιρης πρόσβασης που θα δώσει σε επιλεγμένους traders συναλλαγές χωρίς χρεώσεις εφ’ όρου ζωής σε συναλλαγές order-book.
  • Για να επιλεχθούν, οι επενδυτές πρέπει να έχουν εγκεκριμένο λογαριασμό Apifiny HEX και να πληρούν έναν ελάχιστο όρο όγκου συναλλαγών έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Οι επενδυτές πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με τις πολιτικές και τις διαδικασίες της επιχείρησης για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
  • Η Apifiny, η οποία θεωρεί τον εαυτό το “καλύτερο ανταλλακτήριο”, δήλωσε ότι το πρόγραμμα έγκαιρης πρόσβασης θα δώσει στους επενδυτές την ευκαιρία να βιώσουν την υπηρεσία πριν από την επίσημη δημόσια κυκλοφορία αργότερα αυτό το έτος.
  • Οι traders μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα εισάγοντας τα στοιχεία τους μέσω της νέας πλατφόρμας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
  • Η Apifiny δήλωσε ότι η πλατφόρμα HEX έχει σχεδιαστεί με “μηδενικά taker τέλη ” και προβλέψιμη αυτοματοποιημένη ρευστότητα κατασκευαστών αγοράς (AMM) που μπορούν να προσεγγιστούν μέσω ενός ενιαίου βιβλίου παραγγελιών.
  • Τον Φεβρουάριο, η Apifiny ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δημοσιοποιήσει έως το τέλος του 2021.
  • Πιο πρόσφατα, η εταιρεία προσέλαβε τον Erez Simha ως οικονομικό διευθυντή και πρόεδρο για να την οδηγήσει στη δημόσια εγγραφή.
  • “Καθώς επιταχύνουμε προς τη δημόσια προσφορά μας, το Apifiny HEX είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την καταγραφή μιας τεράστιας παγκόσμιας, ψηφιακής ευκαιρίας διαπραγμάτευσης περιουσιακών στοιχείων”, δήλωσε ο CEO Haohan Xu.
Back to top button