Ανταλλακτήρια

Η Coinbase θα επιτρέπει στους χρήστες της να καταθέτουν επιταγές απευθείας σε crypto-νομίσματα

Το μεγάλο ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων θα επιτρέψει στους πελάτες της στις ΗΠΑ να καταθέσουν το σύνολο ή μέρος των επιταγών τους σε crypto-νομίσματα ή δολάρια χωρίς χρέωση.

Το αμερικανικό ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων δήλωσε ότι θα επιτρέψει στους χρήστες του στις ΗΠΑ να καταθέσουν ολόκληρες ή ακόμα και ένα μέρος των επιταγών τους χωρίς χρέωση, είτε σε crypto-νόμισμα ή σε fiat νόμισμα. Η Coinbase δήλωσε ότι οι άμεσες καταθέσεις, θα διευθετήσουν τα προβλήματα που εμφανίζουν οι συχνές μεταφορές, όπως για παράδειγμα το πόσο χρονοβόρες είναι και από την άλλη θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν τις επενδύσεις τους, να κερδίσουν τόκους στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ή να πληρώσουν για αγαθά και υπηρεσίες με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν και να τροποποιήσουν τις άμεσες πληρωμές ακολουθώντας μερικά βήματα στην εφαρμογή της Coinbase. Η Coinbase μπορεί να δημιουργήσει μια αυτόματη διανομή επιταγών ή να παρέχει οδηγίες για την ενεργοποίηση χειροκίνητων καταθέσεων μέσω του συστήματος επιταγών μιας εταιρείας. Η εταιρεία δήλωσε ότι η υπηρεσία θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, η Coinbase ανέφερε ότι θα επιτρέψει στους κατόχους χρεωστικών καρτών Coinbase Visa να κερδίζουν cashback ανταμοιβές crypto-νομισμάτων, για την χρήση δολαρίων, καθώς και ανταλλαγή ορισμένων crypto-νομισμάτων χωρίς χρεώσεις και ότι βελτίωσε τις εφαρμογές για τα κινητά και τα web apps για να επιτρέψει στους χρήστες να ερευνούν τα περιουσιακά στοιχεία, να πραγματοποιούν συναλλαγές και να αλληλοεπιδρούν με την ευρύτερη “crypto οικονομία”. Η εταιρεία δήλωσε ότι από αυτή την εβδομάδα, οι κάτοχοι καρτών θα μπορούν να κερδίζουν 1% σε DAI ή 4% σε AMP ή RLY. Ήδη μπορούν να κερδίσουν 1% σε Ether, Dogecoin και Bitcoin και 4% στα GRT και XLM.

“Η Coinbase χτίζει ένα one-stop shop για χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες που βασίζονται στα crypto-νομίσματα. Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους να αξιοποιήσουν στο έπακρον τα χρήματά τους με τη δύναμη της κρυπτογράφησης, για παράδειγμα από το να μετατρέψουν την επιταγή μισθοδοσίας του και να τη μετατρέψουν σε crypto-νομίσματα, μέχρι και να παράγουν απόδοση στα περιουσιακά τους στοιχεία”, δήλωσε ο Max Branzburg, Vice President of Product.

Back to top button