Ανταλλακτήρια

Η Binance σταματά την προσφορά παραγώγων στη Νότια Αφρική

Το ανταλλακτήριο της Binance, ανακοίνωσε την διακοπή της προσφοράς crypto παραγώγων στη Νότια Αφρική νωρίτερα σήμερα. Το μεγαλύτερ ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων στον κόσμο ανέφερε διακόπτουν ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες στην περιοχή για να συμμορφωθούν με τους τοπικούς κανονισμούς. Τα crypto παράγωγα περιλαμβάνουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, options, margin trading και μοχλευμένα tokens.

Το ανταλλακτήριο ενημέρωσε ότι οι χρήστες έχουν 90 ημέρες για να κλείσουν τις ανοιχτές θέσεις τους, αλλά δεν θα είναι σε θέση να ανοίξουν νέες. Πιο συγκεκριμένα,

“Οι χρήστες θα έχουν 90 ημέρες για να μειώσουν και να κλείσουν τις θέσεις τους για αυτά τα προϊόντα. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να συμπληρώσουν τα υπόλοιπα περιθωρίου για να αποτρέψουν τις κλήσεις περιθωρίου και τις εκκαθαρίσεις, αλλά δεν θα είναι σε θέση να αυξήσουν ή να ανοίξουν νέες θέσεις. Οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να μειώσουν ή να κλείσουν χειροκίνητα τις θέσεις τους μετά τις 7 Ιανουαρίου 2022 02:59 π.μ. (ώρα Ελλάδος). Στη συνέχεια όλες οι υπόλοιπες ανοιχτές θέσεις θα κλείσουν.”

Αυτή θα είναι η τέταρτη ανακοίνωση που γίνεται από το ανταλλακτήριο που σχετίζεται με την διακοπή των crypto παραγώγων σε όλο τον κόσμο. Το ανταλλακτήριο σταμάτησε για πρώτη φορά τα παράγωγα του σε όλη την Ευρώπη, ακολουθούμενο από την Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ και τώρα τη Νότια Αφρική.

Back to top button