Προβλέψεις

Πρόβλεψη της Κρύπτο Αγοράς: Εβδομάδα της 22 Φεβρουαρίου 2021

Μια επιμελημένη εβδομαδιαία περίληψη των ειδήσεων κρύπτο που εστιάζουν στο μέλλον και έχουν σημασία. Αυτή την εβδομάδα, το Bitcoin ξεπερνά τα 50 χιλιάδεσ USD και συνεχίζει, το Binance Coin γίνεται το τρίτο μεγαλύτερο crypto και ο Blackrock λέει ότι μπαίνει στο Bitcoin.


Η τιμή του Bitcoin έφτασε πάλι σε πολλά νέα ύψη όλων των εποχών την περασμένη εβδομάδα, καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων συνέχισε την επική της αρχή έως το 2021. Το Bitcoin έφτασε τα 58.321 USD την Κυριακή και τελειώνει την εβδομάδα έως και ~19%. Η τιμή του Ethereum αυξήθηκε ~ 8% την ίδια χρονική περίοδο, ενώ το Binance Coin (BNB) αυξήθηκε κατά 119%.

Το Bitcoin σημείωσε άνοδο στο επίπεδο τιμών 50.000 USD την Τρίτη και τώρα έχει ανώτατο όριο αγοράς άνω των 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Από τότε που έσπασε τα 20.000 δολάρια στα μέσα του Δεκεμβρίου, το Bitcoin βρίσκεται στο προσκήνιο ενός κύματος κύριας έκθεσης και θεσμικής υιοθέτησης. Αυτό βοήθησε να ωθήσει την τιμή BTC σε νέα ύψη και να το νομιμοποιήσει στα μάτια ενός ευρέος φάσματος νέων αγοραστών.

Η Tesla – τώρα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων παγκοσμίως – ανακοίνωσε ότι είχε πραγματοποιήσει επένδυση 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων στο Bitcoin για να της δώσει μεγαλύτερη ευελιξία για να διαφοροποιήσει και να μεγιστοποιήσει τις αποδόσεις των μετρητών της.

Ο δήμαρχος του Μαϊάμι Φράνσις Σουάρεζ, δήλωσε ότι η πόλη σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το bitcoin για να πληρώσει τους εργαζόμενους στην πόλη και να το έχει ως επιλογή για την πληρωμή τελών και φόρων. «Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν και αν η Amazon και η Apple υιοθετήσουν το Bitcoin ως δομή πληρωμών, το φράγμα ουσιαστικά θα σπάσει, διότι σε αυτό το σημείο μιλάτε για πολύ υψηλό όγκο συναλλαγών που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν bitcoin», δήλωσε ο Σουάρεζ. «Ήθελα απλώς να είμαστε στην αιχμή και να είμαστε μπροστά από το παιχνίδι».

Οι υποστηρικτές του Bitcoin υποστηρίζουν το BTC για να συνεχίσουν να αυξάνονται και τελικά έφτασαν τα 100.000 USD. Αφού η τιμή πέρασε τα 50.000 USD την Τρίτη, πολλοί διευθύνοντες σύμβουλοι και πολιτικοί άλλαξαν τις φωτογραφίες προφίλ τους στο Twitter για να συμπεριλάβουν τα μάτια λέιζερ ως τρόπο για να γιορτάσουν τη μετεωρολογική άνοδο του περιουσιακού στοιχείου και να προσκολληθούν στο hashtag # Laserrayuntil100k. Οι εταιρικοί βαρέων βαρών Elon Musk και Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy Micheal Saylor, έχουν υιοθετήσει και οι δύο την τάση ματιών λέιζερ. Δύο μέλη του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Warren Davidson του Οχάιο και η Cyntia Lummins του Wyoming, συμμετείχαν επίσης στο κίνημα, αλλάζοντας προσωρινά τις φωτογραφίες προφίλ τους στο twitter.

Ο Rick Reider, ο CIO της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, Blackrock, δήλωσε στο CNBC την Πέμπτη ότι η εταιρεία «άρχισε να ασχολείται με το Bitcoin». Ο Reider συζήτησε επίσης τις απόψεις του σχετικά με τις πρόσφατες πρωτοποριακές κινήσεις του Bitcoin “Η αίσθηση μου είναι ότι η τεχνολογία και ο κανονισμός έχουν εξελιχθεί στο σημείο όπου ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να είναι μέρος του πορτφόλιου τους.”

Κρύπτο ειδήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα

22 Φεβρουαρίου Το Dodo βγαίνει ζωντανά στο the Binance Smart Chain

Η έκδοση 2 του Dodo, ένα πρωτόκολλο ρευστότητας στην αλυσίδα βγαίνει ζωντανά στο Binance Smart Chain αυτήν τη Δευτέρα. Η εκκίνηση είναι μέρος ενός προγράμματος ανάπτυξης διπλής αλυσίδας για να επιτρέψει στο πρωτόκολλο να λειτουργεί και στα blockchain Ethereum και BSC. Παρόλο που η BSC είναι μια πιο κεντρική εναλλακτική λύση για το Ethereum, πολλά έργα προσπαθούν να ενσωματωθούν σε αυτό για χαμηλότερα τέλη κατασκευαστών και κανένα από τα θέματα που σχετίζονται με τη συμφόρηση του Ethereum. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance Changpeng Zhao υποσχέθηκε επίσης στους μετανάστες πρόσθετη υποστήριξη από το μεγαλύτερο οικοσύστημα Binance, όπως μάρκετινγκ, προώθηση και κριτικές κατά προτεραιότητα στις καταχωρίσεις στο Binance.com

26 Φεβρουαρίου Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης στον τελευταίο γύρο συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin 6 μηνών CME

Το συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin της CME, το σύμβολο ticker BTC, είναι ένα συμβόλαιο με διακανονισμό σε μετρητά δολλάρια που επιτρέπει στους εμπόρους να υπολογίζουν τη μελλοντική τιμή του bitcoin που προσφέρεται σε μεσίτες και εμπόρους CME με βάση το ποσοστό αναφοράς Bitcoin (BRR) CME Crypto Facilities. Η φύση των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης σημαίνει ότι πρέπει να διευθετηθούν σε μια προκαθορισμένη ημερομηνία. Όλα τα συμβόλαια θα πρέπει να ανταλλάσσονται ή να διευθετούνται πριν από αυτήν την ημερομηνία. Υπάρχει γενικά μια πτώση του όγκου συναλλαγών των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης γύρω από τη λήξη, η οποία συμπίπτει με την αύξηση της μεταβλητότητας και μια πιθανή μικρή / μεγάλη συμπίεση.

Ο επαγγελματίας έμπορος Josh Olszewicz διερευνά επιλογές συναλλαγών και σήματα για BTC και ETH – και παραθέτει τις ρυθμίσεις συναλλαγών που παρακολουθεί για την προσεχή εβδομάδα. Ξεκινήστε την εβδομάδα σας αμέσως με τις σκέψεις του Josh σχετικά με τις στρατηγικές συναλλαγών σε εβδομαδιαία βάση.

Εμπορικές ρυθμίσεις για την εβδομάδα

Ο επαγγελματίας έμπορος Josh Olszewicz διερευνά επιλογές συναλλαγών και σήματα για BTC και ETH – και παραθέτει τις ρυθμίσεις συναλλαγών που παρακολουθεί για την προσεχή εβδομάδα. Ξεκινήστε την εβδομάδα σας αμέσως με τις σκέψεις του Josh σχετικά με τις στρατηγικές συναλλαγών σε εβδομαδιαία βάση.

Πηγή: Bravenewcoin

Back to top button