Ανταλλακτήρια

Η Robinhood ανοίγει 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη για τους traders της

Η Robinhood ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επιτρέπει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα τηλεφωνική υποστήριξη στους 22,5 εκατομμύρια χρήστες της. Η αλλαγή αυτή αποφασίστηκε λόγο της αρνητικής κριτικής από τους χρήστες της Robinhood σχετικά με την έλλειψη υποστήριξης της εταιρείας.

Η εταιρεία δήλωσε ότι οι πελάτες της μπορούν πλέον να λάβουν ζωντανή υποστήριξη μέσω κλήσης από την εφαρμογής της εφαρμογής της Robinhood. Προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα απάτης μέσω ηλεκτρονικού “ψαρέματος” η εταιρεία ότι θα δίνει και τον αντίστοιχο αριθμό από τον οποίο θα καλέσουν οι εκπρόσωποί της τον κάθε χρήστη.

“Πήγαμε απευθείας στους πελάτες μας για να καταλάβουμε πώς θα μπορούσαμε να προσφέρουμε καλύτερη υποστήριξη πελατών που που λειτουργήσει”, δήλωσε η COO της Robinhood Crypto, Christine Brown. Πρόσθεσε ότι εκτός από την πρόσθετη υποστήριξη πελατών, η εταιρεία “έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτίων των διακοπές του Μαρτίου 2020, τη μείωση του κινδύνου μελλοντικών διακοπές και την αύξηση της ανθεκτικότητας των σχετικών συστημάτων”.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η τηλεφωνική υποστήριξη είναι πλέον διαθέσιμη για όλους τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στην εφαρμογή και δεν απαιτείται ενημέρωση για την εφαρμογή.

Η Robinhood, μαζί με τον ανταγωνιστή της Coinbase, έχει βρεθεί στο επίκεντρο καταγγελιών από πελάτες που έχουν υποστεί παραβιάσεις και κλειδώματα λογαριασμών και μερικές φορές με τραγικά αποτελέσματα.

Φέτος τον Ιούλιο, η Robinhood ήρθε σε διακανονισμό με την οικογένεια του φοιτητή Alex Kearns για ένα άγνωστο ποσό αφού μήνυσαν την Robinhood για αμέλεια και άδικο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Kearns αυτοκτόνησε καθώς νόμιζε ότι χρωστούσε στην ιστοσελίδα $730.000, ενώ δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα bug στο σύστημα της πλατφόρμας. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο Kearns δεν μπορούσε επικοινωνήσει με κανέναν στην Robinhood για την υποστήριξη του λογαριασμό του.

Back to top button