Τεχνική Ανάλυση

Πρόβλεψη τιμής Bitcoin 28/7

Το BTC ξεπερνά τα $40,000, ετοιμάζεται να αγγίξει τα $44,000

Η τιμή του Bitcoin ανέκαμψε εντυπωσιακά μετά από διόρθωση την Τρίτη. Η υποχώρηση από τα $40.000 σε $36.000 σημειώθηκε μόλις 24 ώρες μετά την αύξηση του crypto-νομίσματος bellwether από τα επίπεδα γύρω στα $34.000.

Αρχικά, μια έκθεση της City A.M ανέφερε ότι η Amazon ήταν στη διαδικασία ενσωμάτωσης του Bitcoin ως τρόπου πληρωμής στην παγκόσμια πλατφόρμα λιανικής. Τα ΜΜΕ επικαλέστηκαν ανώνυμο πληροφοριοδότη ο οποίος ανέφερε ότι η διαδικασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Επιπλέον, η Amazon σκόπευε να προσθέσει άλλα crypto-νομίσματα όπως το Ethereum και το Bitcoin.

Ωστόσο, το μεγαθήριο του λιανικού εμπορίου εξέδωσε δήλωση την Τρίτη, αρνούμενος οποιαδήποτε τέτοια έκθεση. Αυτή η είδηση έστειλε το Bitcoin πίσω “με την ουρά στα σκέλια”, όπου δοκίμασε την υποστήριξη στα $36.000. Άλλα crypto-νομίσματα “αιμορραγούσαν” επίσης, με το Ethereum να βουτάει προς τα $2.100 και το Ripple να δοκιμάζει εκ νέου την υποστήριξη στα $0,62.

Η τιμή του Bitcoin είναι έτοιμη για μια αύξηση έως και τα $44,000

Το εμβληματικό crypto-νόμισμα διαπραγματεύεται οριακά πάνω από τα $40.000. Η άμεση ανοδική του πορεία καλύπτεται από τον απλό κινητό μέσο όρο των 200 (SMA). Ένα διάλειμμα πάνω από τα άμεσα εμπόδια πιθανότατα θα ενισχύσει το Bitcoin στα $44.000 πριν οι ταύροι σχεδιάσουν την επόμενη διαδρομή στα $48.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδρομή με την παραμικρή αντίσταση είναι ανοδική, ειδικά με την Κινούμενη Μέση Απόκλιση Σύγκλισης (MACD) να κερδίζει έδαφος πάνω από τη μέση γραμμή. Η μεγάλη απόκλιση μεταξύ του EMA των 12 ημερών και του EMA των 26 ημερών δίνει έμφαση στην επικρατούσα τραμπούκο λαβή.

Διάγραμμα τεσσάρων ωρών BTC/USD

Διάγραμμα τιμών BTC/USD
Πηγή: Tradingview

Ο Δείκτης Σχετικής Αντοχής (RSI) βρίσκεται εντός της υπερτιμημένης περιοχής. Από τη μία πλευρά, αυτό δείχνει ότι οι αγοραστές είναι επιθετικοί και η ανοδική δράση των τιμών είναι άθικτη, αλλά από την άλλη, οι υπερτιμημένων συνθηκών θα μπορούσαν να κορυφωθούν με μια διόρθωση, καθώς οι αρκούδες αγωνίζονται να μειώσουμε την τιμή. Ως εκ τούτου, η εξισορρόπηση πάνω από $40.000 είναι το κλειδί για την ανοδική τάση, ενώ άλμα πάνω από το 200 SMA θα εδραιώσει τη θέση των ταύρων στην αγορά.

Ενδοημερήσια επίπεδα τιμής Bitcoin

• Τιμή spot: $40,000

• Τάση: Bullish

• Μεταβλητότητα: Αυξάνεται

• Υποστήριξη: $36.000 και $34.000

• Αντίσταση: Τα 200 SMA και $44.000

Το περιεχόμενο που παρουσιάζεται μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του δημιουργού και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνά σας στην αγορά πριν επενδύσετε σε crypto-νομίσματα. Ο συγγραφέας ή η δημοσίευση δεν έχει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Back to top button