Τεχνική Ανάλυση

Ανάλυση τιμών SOL και XRP για τις 18 Οκτωβρίου

Παρά το γεγονός ότι η τιμή του Bitcoin ξεπερνά το επίπεδο τιμής των $62.000, τα περισσότερα altcoins έχουν “παγώσει”. Για παράδειγμα, το Ethereum έχει κολλήσει κάτω από τα $4.000, παρά την υποστήριξη που έχει στα $3.800.

SOL

Το Solana διαπραγματεύεται οριακά κάτω από τα $160 μετά από μια διόρθωση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, από την αντίσταση των $175. Πριν από το ράλι του σε αυτό το επίπεδο, το SOL είχε υποστήριξη στα $130 με κίνδυνο να πέσει στα $115.

Με 61,8% στο επίπεδο Fibonacci, η τιμή του Solana έχει άμεση υποστήριξη. Οι bulls της αγοράς αναμένεται να τονώσουν την ανοδική τάση και να επαναφέρουν το SOL στο επίπεδο των $175, μια κίνηση που μπορεί γρήγορα να φτάσει στα $200 δολάρια.

Επιπλέον, η συνολική τεχνική εικόνα φαίνεται να στηρίζεται στην bullish πλευρά. Ο δείκτης MACD, ωστόσο, πρέπει να συνεχίσει να κρατά πάνω από τη μέση γραμμή για να συνεχίσει την ανοδική τάση στην τιμή του SOL.

Το Solana διαπραγματεύεται επίσης πάνω από τους κινούμενους μέσους όρους, με τον SMA 50 να ακολουθεί κοντά για να αποτρέψει τις απώλειες να εκτείνονται πολύ κάτω από τη στήριξη του 61,8%.

Ζεύγος SOL/USD
Πηγή: TradingView

XRP

Το ίδιο και το Ripple, συνεχίζει να δείχνει στάσιμο λαμβάνοντας υπόψη τις πολλαπλές προσπάθειες να ξεπεράσει το $1.2 τις τελευταίες δύο εβδομάδες, χωρίς αποτέλεσμα. Κατά την ώρα σύνταξης αυτού του άρθρου, το XRP διαπραγματεύεται στα $1,09, ενώ δοκιμάζει τη δύναμη της άμεσης υποστήριξης που παρέχεται από τον SMA 50 ημερών.

Καθώς αυξάνεται η πίεση, το XRP οδεύει προς την πτώση, προς το $1. Ωστόσο, ο SMA 200 υποδειλώνει την παροχή της αναγκαίας στήριξης. Με αυτή την υποστήριξη να παραμένει στη θέση του, το XRP έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να επανεξετάσει την ανοδική τάση προς τα $1,4 στο εγγύς μέλλον.

Ζεύγος XRP/USD
Πηγή: TradingView
Back to top button