Τεχνική Ανάλυση

Ανάλυση τιμής DOGE για τις 19 Οκτωβρίου 2021

Το Dogecoin έχει ξεκινήσει την Τρίτη του με πολύ καλή πρόοδο, καθώς έχει σημειώσει σημαντικά κέρδη μεταξύ άλλων νομισμάτων. Από την άλλη, το Bitcoin φαίνεται να έχει διατηρήσει την υποστήριξη πάνω από τα $62.000, με δυναμική να ανασυνταχθεί και να φτάσει τα $65.000.

Ομοίως, το Ethereum κινείται πάνω από τα $3.800 μετά από την ανάκαμψη από υποστήριξη που βρισκόταν κοντά στα $3.600. Είναι θέμα χρόνου για το Ether να κάνει ράλι πάνω από τα $4.000 και κλείσει στα $4.400.

Dogecoin

Το Dogecoin φαίνεται να έχει επιστρέψει στην λίστα των traders, δεδομένου ότι έχει σχεδόν αγγίξει τα $0,3. Κατά τη σύνταξης αυτού του άρθρου, το DOGE διαπραγματεύεται στα $0,2514 και η ορμή φαίνεται αρκετά ισχυρή για να κερδίσει έλξη προς τα $0,3 τις επόμενες ημέρες.

Ο απλός κινητός μέσος όρος 50 ημερών (SMA) παρέχει άμεση υποστήριξη στο DOGE.

Ζεύγος DOGE/USD
Πηγή: TradingView

Παράλληλα, ο Δείκτης Σχετικής Αντοχής (RSI) υποδεικνύει ότι η τάση είναι κυρίως με την πλευρά της ανόδου. Καθώς αυτός ο τεχνικός δείκτης τείνει προς την υπεραγορά, η ανοδική τάση φαίνεται όλο και πιο έντονα. Έτσι προς το παρόν, η παραμικρή πορεία αντίστασης παραμένει προς τα πάνω.

Back to top button