Τεχνική Ανάλυση

Ανάλυση τιμών SOL και ADA για τις 26 Οκτωβρίου

Το Bitcoin έχει ανέβει κατά 1,5% τις τελευταίες 24 ώρες στα $62.882, ενώ το Ethereum διαπραγματεύεται κατά 2,4% υψηλότερα στα $4.233. Το Binance Coin κατάφερε να κρατηθεί πάνω από τα $480 τη Δευτέρα, φτάνοντας τα $486 με δυναμική να αυξηθεί πάνω από τα $500.

Η τιμή του Solana υποχώρησε από το νέο υψηλό των $218 με υποστήριξη στα $200.

Το Cardano βρίσκεται στα πρόθυρα να ξεκινήσει ράλι με την άμεση υποστήριξή του να αποδεικνύεται από το SMA 100 ημερών.

SOL

Το Solana εξακολουθεί να είναι ο “ηγέτης” μεταξύ των altcoins που σημειώνουν ανοδικά ποσοστά παράλληλα με το Bitcoin. Την περασμένη εβδομάδα, το SOL αυξήθηκε πάνω από τα $200, έκλεισε τη διαφορά με το υψηλό των $215 και αυξήθηκε σε νέο υψηλό στα $218. Κατά τη ώρα σύνταξης, το SOL έχει εξασφαλίσει υψηλότερη υποστήριξη και διαπραγματεύεται στα $207.

Εν τω μεταξύ, το SOL φαίνεται να αντιμετωπίζει μια αυξανόμενη πίεση που είναι πιθανό να υποχωρήσει στην υποστήριξη των $200. Ο δείκτης Μεταβατικού Μέσου Σύγκλισης / Απόκλισης  (MACD) έχει ήδη ένα σήμα πώλησης, το οποίο, εάν επιβεβαιωθεί, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια άλλη υποχώρηση προς την περιοχή της ζήτησης.

Καθώς ο RSI υποχωρεί, οι πιθανότητες αυξάνονται, ευνοώντας τη διόρθωση.

Τετράωρο διάγραμμα SOL/USD
Πηγή: TradingView

ADA

Το Cardano έχει φτάσει τα $70 δισεκατομμύρια κεφαλαιοποίηση και τα $1,5 δισεκατομμύρια στον 24ωρο όγκο συναλλαγών. Κατά την ώρα σύνταξης αυτού του άρθρου, το ADA βρίσκεται στα $2,17.

Το ADA έχει παραμείνει σταθερό σχεδόν εδώ και έξι εβδομάδες λόγω της πιθανής ανοδικά ευάλωτης θέσης του στα $2,5. Από την άλλη πλευρά, οι bulls έχουν εξασφαλίσει ότι η υποστήριξη περίπου στα $2 θα υπερασπίζεται με κάθε κόστος.

Ημερήσιο Διάγραμμα ADA/USD
Πηγή: TradingView

Οι πιθανότητες φαίνεται να αυξάνονται για να ευνοηθεί η ανοδική τάση, ξεκινώντας από την άμεση υποστήριξη που παρέχεται στο ADA από το SMA των 100 ημερών. Από την άλλη πλευρά, το Cardano πρέπει να κλείσει την ημέρα πάνω από τον SMA 50 ημερών για να επικυρώσει την ανοδική τάση, τουλάχιστον πάνω από τα $2,5.

Back to top button