Τεχνική Ανάλυση

Ανάλυση τιμών BTC, BNB και ADA για τις 30 Σεπτεμβρίου

BTC/USDT

Χθες το πρωί, οι αγοραστές κατάφεραν να φτάσουν την τιμή του Bitcoin στο επίπεδο των $42.447. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο όγκος των αγορών μειώθηκε σταδιακά, οπότε το ζεύγος δεν ήταν σε θέση να ξεπεράσει αυτό το επίπεδο αντίστασης.

Ζεύγος BTC/USDT
Πηγή TradingView

Το βράδυ ωστόσο άρχισαν ξανά οι ρευστοποιήσεις και επέστρεψε στην εβδομαδιαία χαμηλή ζώνη. Αν η ανοδική τάση καταφέρει να συνεχίσει να ανεβαίνει πάνω από την περιοχή της αντίστασης των $45.000-$46.000, τότε η πρόβλεψη για την πτώση της τιμής στα $38.000 δεν θα έχει τόσο μεγάλη βάση.

Εάν, σήμερα, ξαναρχίσουν οι ρευστοποιήσεις και καταφέρουν να σταματήσουν το bull run, μπορεί να φτάσει σε μια νέα χαμηλή τιμή για το Σεπτέμβρη γύρω από το όριο των $38.000.

Κατά την ώρα σύνταξης το Bitcoin διαπραγματευόταν στα $43.125.

BNB/USDT

Η ισοτιμία του νομίσματος του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου έχει ανέβει κατά 2,14% μέσα σε μια μέρα.

Ζεύγος BNB/USDT
Πηγή TradingView

Μετά από μια πτώση στη ζώνη ρευστότητας περίπου στα $340, η ανοδική τάση κατάφερε να κρατήσει το νόμισμα BNB στην περιοχή των $370. Προς το παρόν, η τάση δεν είναι ούτε “bullish” ούτε “bearish”, καθώς οι αγοραστές πρέπει να επιστρέψουν το BNB στα $400 για να διατηρήσουν την ανάπτυξη στο επίπεδο αντίστασης των $456.

Κατά την ώρα σύνταξης το BNB διαπραγματευόταν στα $375,20.

ADA/USDT

Η τιμή του Cardano έχει σχεδόν παραμείνει αμετάβλητη τις τελευταίες 24 ώρες.

Ζεύγος ADA/USDT
Πηγή TradingView

Το Cardano διαπραγματεύεται στο ίδιο μοτίβο με το BNB, καθώς το νόμισμα βρίσκεται στη ζώνη της μεγαλύτερης ρευστότητας. Επί του παρόντος, το νόμισμα βρίσκεται πιο κοντά στη ζώνη υποστήριξης στα $1,90, που αν σπάσει κάτω από αυτή, τότε μπορεί να οδηγήσει σε μια απότομη πτώση τιμής στα $1,50 και κάτω.

Κατά την ώρα σύνταξης το ADA διαπραγματευόταν στα $2,09.

Back to top button