Ripple

Η Ripple προσλαμβάνει τον Sendi Young της Mastercard ως Ευρωπαίο Διευθύνοντα Σύμβουλο

Ο Young θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της στρατηγικής, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης της τεχνολογίας δικτύου της Ripple, RippleNet.

Η Ripple προσέλαβε το στέλεχος της Mastercard Sendi Young ως διευθύνοντα σύμβουλο των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της.

  • Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η Ripple δήλωσε ότι ο Young θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη της στρατηγικής, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης της τεχνολογίας δικτύου της, RippleNet.
  • Πριν ενταχθεί στην Ripple, ο Young πέρασε πέντε χρόνια στη Mastercard με ευθύνη για την προώθηση της στρατηγικής, την εμπορευματοποίηση, τις τραπεζικές fintech συνεργασίες και την επιχειρηματική ανάπτυξη.
  • “Καθώς αυξάνεται η υιοθέτηση των crypto-νομισμάτων και των blockchain, περισσότερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών και μικρές επιχειρήσεις στρέφονται σε αξιόπιστους παίκτες στο χώρο για να τους προετοιμάσουν για ένα μέλλον με δυνατότητα κρυπτογράφησης”, δήλωσε ο Asheesh Birla, γενικός διευθυντής του RippleNet.
  • Η Ripple ανέφερε ότι η ευρωπαϊκή αγορά είναι κρίσιμη για την εταιρεία. Έχει βιώσει “τεράστιες” συναλλαγές και αύξηση πελατών στην περιοχή, και το ένα τέταρτο των σημερινών πελατών της έχουν την έδρα τους στην Ευρώπη.

Πηγή: Coindesk

Back to top button