Bitcoin

Το Dogecoin δεν είναι πλέον “κουτάβι” μετά τον τριπλασιασμό του που ξεπερνά τα $50B, υπερβαίνει ακόμη και τη βρετανική τράπεζα Barclays

Το Dogecoin (DOGE), το δημοφιλές κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε ως αστείο το 2013, έχει τώρα market cap $52 δισεκατομμυρίων μετά τον τριπλασιασμό του τις τελευταίες 24 ώρες.

Αυτό το market cap είναι μεγαλύτερο και από αρκετές μεγάλες τράπεζες όπως η Barclays, η οποία έχει market cap στα $44 δισεκατομμύρια.

  • Για λόγους σύγκρισης, ο Όμιλος Lloyds Banking έχει market cap $42 δισεκατομμύρια, η Bank of New York είναι στα $42 δισεκατομμύρια και η Credit Agricole είναι στα $43 δισεκατομμύρια.
  • Το DOGE έχει ανέβει σχεδόν 160% τις τελευταίες 24 ώρες και διαπραγματεύεται περίπου $ 0.37 κατά την ώρα της σύνταξης αυτού του άρθρου. Ανέβηκε έξι φορές την περασμένη εβδομάδα.
  • Το market cap του DOGE έχει επίσης ξεπεράσει το Bitcoin Cash (BCH) και το Chainlink (LINK) πλέον κατατάσσεται ως το πέμπτο πολυτιμότερο κρυπτονόμισμα, σύμφωνα με το Messari.
  • Την Πέμπτη, η εταιρία που φτιάχνει snacks, Slim Jim, ανέφερε το Dogecoin στους λογαριασμους της στα social media για τα κέρδη του μεσα από αρκετά memes snack DOGE.
  • Ο όγκος συναλλαγών DOGE είναι τώρα υψηλότερος από το Ethereum (ETH) σε περίπου $60 δισεκατομμύρια τις τελευταίες 24 ώρες έναντι $43 δισεκατομμυρίων, αντίστοιχα.

(Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του DOGE βασίζεται σε έναν υποτιθέμενο αριθμό εκδομένων tokens, που πολλά από αυτά πλέον υποτίθεται ότι δεν κυκλοφορούν.)

Πηγή: Coindesk

Back to top button