Bitcoin

Το μεγαλύτερο ολλανδικό franchise της Domino’s Pizza πληρώνει το προσωπικό της σε Bitcoin

Ο δικαιοδόχος των 16 καταστημάτων Domino’s συνεργάστηκε με την BTC Direct για να μισθώσει τους 1.000 υπαλλήλους του με Bitcoin.

Ένα franchise της Domino’s Pizza στην Ολλανδία θα πληρώνει τους υπαλλήλους της σε Bitcoin(BTC,) ξεκινόντας τις πληρωμές από την Ημέρα Bitcoin Πίτσας.

  • Το προσωπικό βάση νόμου πρέπει να πληρώνεται τον βασικό τους μισθό σε ευρώ και από εκεί και πέρα ο καθένας ξεχωριστά θα επιλέγει τι μέρος από τα υπόλοιπα χρήματα της μισθοδοσίας που θα λαμβάνουν, θα είναι Bitcoin, σύμφωνα με ανακοίνωση το Σάββατο.
  • Η Immensus Holdings, είναι το μεγαλύτερο franchise της Ολλανδίας με 16 καταστήματα Domino’s και θα προσφέρει την επιλογή μισθοδοσίας σε BTC με τη βοήθεια της ολλανδικής BTC Direct.
  • Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 1.000 εσωτερικούς και εξωτερικούς υπαλλήλους που μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα.
  • “Συνεργαζόμαστε με πολλούς νέους υπαλλήλους. Τους ακούμε να μιλούν για το Bitcoin και θέλουμε να τους προσφέρουμε την ευκαιρία να αποκτήσουν crypto-νομίσματα”, δήλωσε ο συνιδιοκτήτης της Immensuus Jonathan Gurevich.
  • Τα νέα ανακοινώθηκαν την Ημέρα Bitcoin Πίτσας, η οποία τιμά την πρώτη φορά που το Bitcoin χρησιμοποιήθηκε ως μορφή πληρωμής όταν ο προγραμματιστής Laszlo Hanyecz χρησιμοποίησε 10.000 BTC για να πληρώσει για δύο πίτσες στις 22 Μαΐου 2010.
  • Κατά την ώρα σύνταξης αυτού του άρθρου, το ποσό πληρωμής για αυτές τις δυο πίτσες ανέρχεται στα $410 εκατομμύρια.

Πηγή: Coindesk

Back to top button