Bitcoin

Το Dogecoin κάνει είσοδο στη Coinbase και το παιχνίδι εύρους του Bitcoin συνεχίζεται

Το Dogecoin σημειώνει ανοδική τάση καθώς η Coinbase το προσθέτει στο ανταλλακτήριο της. Το Bitcoin πραγματοποιεί συναλλαγές εντός ενός στενού εύρους.

Το Dogecoin (DOGE), το meme crypto-νόμισμα, κάνει ράλι στο άκουσμα μιας νέας εισαγωγής σε ανταλλακτήριο, ενώ το Bitcoin (BTC) παραμένει σε ένα περιορισμένο εύρος τιμών, έχοντας ταρακουνήσει τους αρχάριους και τους μικρούς επενδυτές με την πτώση των τιμών κατά 35%, την περίοδο του Μάιο.

  • Το Bitcoin διαπραγματευόταν κοντά στα 37.200 δολάρια – αύξηση 1% την ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinDesk 20. Οι τιμές έπεσαν σε χαμηλά επίπεδα κοντά στα $35.000 κατά τη διάρκεια των ασιατικών ωρών.
  • Το crypto-νόμισμα έχει χαράξει ένα τριγωνικό μοτίβο τιμών στα τεχνικά διαγράμματα, αντιπροσωπεύοντας υψηλότερα χαμηλά και χαμηλότερα υψηλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
  • Η κατεύθυνση του ξεμπλοκαρίσματος θα έδινε τον τόνο για την επόμενη κίνηση του crypto-νομίσματος.
  • Σύμφωνα με τον αναλυτή της αλυσίδας Willy Woo, το Bitcoin διαπραγματεύεται πολύ πιο κάτω από την εύλογη αξία του. Έτσι, δεν μπορεί να αποκλειστεί η ανάκαμψη της τιμής του.
  • Αντίθετα, οι αναλυτές της JPMorgan το προβλέπουν ακόμη άλλο ένα πόδι χαμηλότερα, πριν να σταθεροποιηθεί και έρθει η ανάκαμψη. Το Bitcoin μειώθηκε από τα $58.000 σε σχεδόν $30.000 σε οκτώ ημέρες έως τις 19 Μαΐου.
  • Το Dogecoin διαπραγματεύεται σε υψηλές τιμές 12 ημερών πάνω από τα 32 σεντς, αντιπροσωπεύοντας κέρδη 5% την ημέρα. Το Dogecoin έχει αυξηθεί κατά 18% τις τελευταίες 24 ώρες.
  • Η απόφαση της Coinbase να προσθέσει το Dogecoin στην επαγγελματική πλατφόρμα συναλλαγών του φαίνεται να το έχει ενισχύσει.
  • Η νέα εισαγωγή στο ανταλλακτήριο, ωθεί το DOGE σε μια νέα γενιά επενδυτών. Η Coinbase έκανε το ντεμπούτο της στον Nasdaq στις 14 Απριλίου και θεωρείται συνώνυμο με επενδυτές υψηλής καθαρής αξίας.
Τα καθημερινά διαγράμματα Bitcoin και Dogecoin
Πηγή: TradingView

Πηγή: Coindesk

Back to top button