Ripple

Πρόβλεψη τιμής Ripple: Τα τεχνικά επίπεδα του XRP εξασθενούν, οδεύει προς τα $0.65

Συνοπτικά:

  • Το Ripple δεν είναι σε θέση να σημειώσει πρόοδο προς τα $0.9 παρά την εξασφάλιση υποστήριξης στα $0.78.
  • Οι βασικοί τεχνικοί δείκτες ανατρέπουν την καθο ξεκινώντας από το MACD και το RSI.

 Η Ripple έχει “συμφιλιωθεί” με την πτώση από τις αρχές του Ιουνίου. Το διεθνές αυτό token μεταφοράς χρημάτων, συνετρίβη από τα $1.71 στα $0.65 το Μάιο αλλά ανέκαμψε στα υψηλά περίπου $1.1 στις αρχές Ιουνίου.

 Την τελευταία εβδομάδα, οι συνολικές γενικές προοπτικές στην αγορά έχουν δει τους ταύρους του XRP να δίνουν μια χαμένη μάχη. Αρχικά, οι αγοραστές επικεντρώθηκαν στα κέρδη πάνω από $1, αλλά το εμπόδιο στα $1.1 τους εξάντλησε.

 Εν τω μεταξύ, το επιθετικό πτωτικό κύμα στην αγορά, ειδικά αυτή την εβδομάδα, ανάγκασε την Ripple να ευελπιστεί για την άνοδο. Η υποστήριξη στα $0.9 και $0.8 δεν βοήθησαν για να σταματήσει τη πτώση. Έτσι, το XRP επανεξέτασε μια προηγούμενη άγκυρα που είχε θέσει στα $0.78.

 Η τεχνική εικόνα της Ripple προσθέτει αξιοπιστία στις δυσοίωνες προοπτικές

 Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι αυτός είναι ένας κύκλος αρκούδων και ότι το Ripple μπορεί να μειωθεί περαιτέρω. Οι βραχυπρόθεσμες τεχνικές προοπτικές επιβεβαιώνουν αυτό το αφήγημα. Για παράδειγμα, η κινούμενη μέση απόκλιση σύγκλισης (MACD) συνεχίζει να βυθίζεται μέσα στην αρνητική περιοχή. Επιπλέον, η γραμμή MACD (μπλε) διέσχισε πρόσφατα κάτω από τη γραμμή σήματος, ένα κρίσιμο bearish σήμα.

 Ομοίως, ο Δείκτης Σχετικής Αντοχής (RSI), ένας τεχνικός δείκτης που παρακολουθεί την τάση ενός περιουσιακού στοιχείου και μετρά τη δυναμική του, ενίσχυσε την bearish λαβή σύσφιξης. Μια άλλη προσέγγιση στην περιοχή εκποίησης δείχνει ότι οι πωλητές έχουν το πάνω χέρι.

 Τετράωρο διάγραμμα XRP/USD

Διάγραμμα τιμών XRP/USD
Πηγή: TradingView

 Προς το παρόν, το μονοπάτι αν και με μικρά εμπόδια είναι καθοδικό. Ως εκ τούτου, η άμεση υποστήριξη μεταξύ $0.78 και $0.8 είναι ζωτικής σημασίας για τους ταύρους να συνεχίσουν την ανοδική πορεία. Ωστόσο, μια άλλη στροφή στην αντίθετη κατεύθυνση μπορεί να φέρει το XRP κοντά στην αρχική υποστήριξη του Μαΐου στα $0,65.

Πηγή: Coingape

Back to top button