Business ειδήσεις

Ο CEO της Coinbase, Brian Armstrong επισημαίνει την DeFi προσβαση στην ασφαλή φύλαξη, ως προτεραιότητα

Είπε ότι το ανταλλακτήριο θα προσθέσει περιουσιακά στοιχεία πιο γρήγορα και θα δημιουργεί ένα crypto κατάστημα εφαρμογών, μεταξύ άλλων βημάτων.

Η αποκεντρωμένη οικονομία (DeFi) είναι “το μέλλον του πού πηγαίνει ο κλάδος”, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Coinbase Brian Armstrong. Σε ανάρτησή του στο blog της Τρίτης, ανέφερε πώς η ανταλλαγή crypto-νομισμάτων του θα εξυπηρετήσει την αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα και τις DeFi υπηρεσίες.

“Βλέπουμε τα crypto-νομίσματα να ωριμάζουν γρήγορα … στις συναλλαγές χιλιάδων νέων περιουσιακών στοιχείων και την υιοθέτηση νέων περιπτώσεων χρήσης” συμπεριλαμβανομένων των DeFi, των Non-fungible tokens (NFT), των smart contracts, των αποκεντρωμένων αυτόνομων οργανισμών (DAOs) και πολλά άλλα, έγραψε ο Armstrong.

Ακριβώς όπως και η Coinbase έχει “βοηθήσει τους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στο Bitcoin για πρώτη φορά … Πρέπει να κάνουμε το ίδιο για την αποκεντρωμένη crypto-οικονομία”, είπε.

Ο Armstrong έγραψε ότι η Coinbase αναμένεται να προσθέσει περιουσιακά στοιχεία στην πλατφόρμα πιο γρήγορα, να διευρύνει τη γεωγραφική της εστίαση για να στείλει προϊόντα “που λειτουργούν παγκοσμίως” και να κατασκευάσει ένα crypto κατάστημα εφαρμογών, παρόμοιο με της Apple.

Στο πιο άμεσο μέλλον, έγραψε ο Armstrong, η Coinbase θα μείωνε τη διάρκεια της νομικής αναθεώρησης για να αξιολογήσει τους εκδότες περιουσιακών στοιχείων από 70 σε 12 ερωτήσεις και να δημιουργήσει μια πιο αποτελεσματική διαδικασία συμμόρφωσης και αναθεώρησης της ασφάλειας. Η Coinbase θα κατασκευάσει επίσης αυτό που ονόμασε “πειραματική ζώνη για νέα περιουσιακά στοιχεία” εξασφαλίζοντας ότι η εταιρεία μπορεί να παρέχει μια πληρέστερη εικόνα των κινδύνων για τους πελάτες και να λάβει μέτρα ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν πρόσβαση “στα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία για βασικές λειτουργίες πορτοφολιού”.

Ο Armstrong υποσχέθηκε να στείλει περισσότερα προϊόντα σε νέες διεθνείς αγορές, ενώ εξακολουθεί να συνεργάζεται με τις ρυθμιστικές αρχές “σε πιο καθιερωμένες αγορές” και ότι “οποιαδήποτε εφαρμογή βασίζεται στις αποκεντρωμένες crypto ράγες θα είναι προσβάσιμη στους χρήστες της εφαρμογής της Coinbase”.

Πρόσθεσε ότι οι πελάτες θα έχουν “την επιλογή να κάνουν ασφαλή φύλαξη των crypto-νομισμάτων τους στην κύρια εφαρμογή της Coinbase”.

Πηγή: Coindesk

Back to top button