Business ειδήσεις

Ο πολυτελής ξενοδοχειακός όμιλος Pavilions θα δέχεται crypto-νομίσματα

Η εταιρεία θα επιτρέψει στους επισκέπτες να κάνουν τις κρατήσεις των δωματίων χρησιμοποιώντας Bitcoin, Ethereum και 40 άλλα ψηφιακά νομίσματα.

Η Pavilions Hotels & Resorts, ένας όμιλος ξενοδοχείων υψηλών προδιαγραφών, θα αρχίσει να δέχεται crypto-νομίσματα για να κλείσει καταλύματα την Τετάρτη, ανέφερε η εταιρεία σε δελτίο Τύπου.

  • Η εταιρεία θα συνεργαστεί με τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών crypto-νομισμάτων Coindirect για να επιτρέψει στους πελάτες να κάνουν κράτηση δωματίων με Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) και 40 άλλα ψηφιακά νομίσματα.
  • “Επιτρέποντας αυτή την ευελιξία στις πληρωμές σε συνδυασμό με την ασφάλεια και την ηρεμία για τους επισκέπτες μας είναι το επόμενο βήμα στις εξατομικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες”, δήλωσε ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Pavilions Gordon Oldham.
  • Το χαρτοφυλάκιο 14 ακινήτων στην Ευρώπη και την περιοχή Ασίας περιλαμβάνει τοποθεσίες στη Μαδρίτη, τη Ρώμη, τη Λισαβόνα, το Μπαλί, την Ταϊλάνδη, τη Μογγολία και τα Ιμαλάια.
  • Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν να πληρώνουν σε crypto-νομίσματα απευθείας μέσω του κέντρου κρατήσεων κάθε ξενοδοχείου, ενώ στο μέλλον θα μπορούν επίσης να πληρώνουν μέσω μηχανών κρατήσεων ιστοσελίδων.
  • Η αμερικανική αλυσίδα πολυτελείας Kessler Collection ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι θα δεχθεί Bitcoin, Ether, Dogecoin (DOGE) και ορισμένα άλλα crypto-νομίσματα για κρατήσεις μέσω του επεξεργαστή πληρωμών BitPay.

Πηγή: Coindesk

Back to top button