NFT

Η Mythical Games συγκέντρωσε $75 εκατομμύρια για να φτιάξει NFT παιχνίδια

Ο προγραμματιστής παιχνιδιών που βασίζεται στην τεχνολογία blockchain εργάζεται επί του παρόντος σε ένα openworld multiplayer παιχνίδι με playable NFTs.

Ο προγραμματιστής παιχνιδιών NFT Mythical Games με έδρα το Λος Άντζελες ανακοίνωσε τη δεύτερη σειρά χρηματοδότησης $75 εκατομμυρίων με νέους και υπάρχοντες επενδυτές. Η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το ταμείο για να διαδώσει την ιδιοκτησία στα παιχνίδια μέσω παιχνιδιών Non Fungible tokens (NFTs).

Επικεφαλής του γύρου χρηματοδότησης ήταν ο Όμιλος WestCap. Άλλοι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν 01 Advisors, το VaynerFund το Gary Vaynerchuk, το Galaxy Digital, το Javelin Venture Partners, το Alumni Ventures και το Struck Capital. Το στούντιο προγραμματιστών παιχνιδιών συγκέντρωσε συνολικά $120 εκατομμύρια μέχρι στιγμής.

Η Mythical Games εργάζεται σε παιχνίδια που βασίζονται στη τεχνολογία blockchain, ειδικά παιχνίδια που χρησιμοποιούν playable NFTs. Επικεφαλής της εταιρείας είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της John Linden, ο οποίος ήταν πρόεδρος των Seismic Games μέχρι την εξαγορά του στούντιο από τον γίγαντα τυχερών παιχνιδιών Niantic.

«Μέσω της Mythical Economic Engine και της Mythical Marketplace, η ομάδα παρέχει μια πλατφόρμα για τους προγραμματιστές παιχνιδιών για να δημιουργήσουν τις δικές τους οικονομίες που ανήκουν σε παίκτες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Linden σημείωσε τη μετεωρική άνοδο των NFTs και της τεχνολογίας blockchain το 2021, λέγοντας: «Αυτό το κεφάλαιο θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να οδηγούμε τον κλάδο σε ένα νέο μοντέλο play-to-earn, όπου διάφοροι ενδιαφερόμενοι όπως παίκτες, καλλιτέχνες, δημιουργοί περιεχομένου και μάρκες επηρεάζουν τώρα άμεσα τα οικονομικά του παιχνιδιού».

Σχετικό άρθρο: Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι τα NFTs; Εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός

Το κύριο έργο του στούντιο είναι το Blankos Block Party, ένα ανοιχτό παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Η τελευταία χρηματοδότηση θα επιτρέψει στην ομάδα να επεκταθεί σε άλλες πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών και να αναπτύξει νέα έργα.

Το Blankos Block Party προσφέρει χαρακτήρες NFT που μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες κατά την αναπαραγωγή. Τα NFT είναι επαληθεύσιμες μοναδικές αναπαραστάσεις ψηφιακών και φυσικών αγαθών που μπορούν να εφαρμοστούν σε περιπτώσεις πολλαπλής χρήσης.

Τα στούντιο προγραμματιστών παιχνιδιών άρχισαν πρόσφατα να τα χρησιμοποιούν ως χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών. Κάθε NFT γενικά διαφέρει στο σχεδιασμό και την αξία. Η αγορά της Mythical που ξεκίνησε πρόσφατα επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν ή να πωλούν τους χαρακτήρες τους. Το παιχνίδι είναι ακόμα σε φάση beta.

Πηγή: Cointelegraph

Back to top button