Bitcoin

Η Morgan Stanley αγόρασε πάνω από 28.000 μετοχές της Grayscale Bitcoin Trust

Ο τραπεζικός κολοσσός δραστηριοποιείται όλο και περισσότερο στον χώρο των crypto-νομισμάτων για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση από τους πελάτες του.

Η Megabank Morgan Stanley αγόρασε 28.289 μετοχές της Grayscale Bitcoin Trust μέσω του Ταμείου Ευρωπαϊκών Ευκαιριών, σύμφωνα με κατάθεση της SEC.

Η Grayscale ανήκει στη μητρική εταιρεία του CoinDesk Digital Currency Group.

Η Morgan Stanley δραστηριοποιείται όλο και περισσότερο στον χώρο των crypto-νομισμάτων τους τελευταίους μήνες για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση από τους πελάτες της. Τον Απρίλιο, η εταιρεία επέτρεψε σε μια χούφτα από τα fund της να επενδύσουν έμμεσα σε Bitcoin (BTC) μέσω συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης που έχουν διευθετηθεί με μετρητά και του Bitcoin Trust της Grayscale, συμπεριλαμβανομένου του Θεσμικού Ταμείου, του Θεσμικού Ταμείου Trust, του Ταμείου Insight και του Ταμείου Μεταβλητής Ασφάλισης.

Κάθε ταμείο μπορεί να επενδύσει έως και το 25% των περιουσιακών του στοιχείων σε Bitcoin, σύμφωνα με προηγούμενες καταθέσεις της SEC. Το Ταμείο Ευρωπαϊκών Ευκαιριών περιλαμβάνει ένα μείγμα ευρωπαϊκών εταιρειών στον τεχνολογικό και μη τεχνολογικό χώρο, καθώς και άλλες επενδύσεις.

Τον Μάρτιο, η Morgan Stanley έκανε το ντεμπούτο της σε Bitcoin προϊόντα επενδυτικών κεφαλαίων για πελάτες υψηλής καθαρής αξίας και άρχισε να μπαίνει στην διαδικασία ευρέσεως θέσεως για έναν επικεφαλή αναλυτή crypto-νομισμάτων και blockchain.

Πηγή: Coindesk

Back to top button