Business ειδήσεις

Η Coinbase προσλαμβάνει τον πρώην διευθυντή της SEC για να αναλάβει τα νομικά της εταιρείας

Η Coinbase βρίσκεται στο στάδιο στρατολόγησης, προσθέτοντας νέες προσλήψεις από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.

Η Coinbase προσέλαβε έναν πρώην υποδιευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) για να ηγηθεί τις νομικές εργασίες του ανταλλακτηρίου στις κεφαλαιαγορές.

Ο Christian Sabella, ο οποίος αποχώρησε από την SEC στις 2 Ιουνίου, θα συμμετέχει στο ανταλλακτήριο ως ανώτερος διευθυντής και αναπληρωτής γενικός σύμβουλος του τμήματος κεφαλαιαγορών του ανταλλακτηρίου.

Ο Sabella συμμετέχει στη Coinbase την ώρα που το ανταλλακτήριο βρίσκεται σε κατάσταση στρατολόγησης, επιβιβάζοντας νέες προσλήψεις από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Goldman Sachs.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επικεφαλής νομικού συμβούλου της Coinbase Paul Growal τη Δευτέρα.

Πριν από την ένταξή του στη Coinbase, ο Sabella είχε εργαστεί για την SEC για πάνω από μια δεκαετία, όπου αρχικά ξεκίνησε ως επικεφαλής υποκαταστήματος στο Γραφείο Εμπορικών Πρακτικών της ρυθμιστικής αρχής, Τμήμα Συναλλαγών και Αγορών, σύμφωνα με τη σελίδα του Sabella στο LinkedIn.

Πριν από το διορισμό του στην SEC, ο Sabella κατείχε ρόλο στην Shearman & Sterling ως ανώτερος συνεργάτης, όπου ειδικεύτηκε σε χρηματιστηριακά παράγωγα και δομημένη χρηματοδότηση.

Πηγή: Coindesk

Back to top button