NFT

Τα “Walking Dead” NFT περιπλανούνται στο Metaverse

Το NFT metaverse The Sandbox προσθέτει το “The Walking Dead” στον κατάλογο των εμπορικών σημάτων του.

Η τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψης ζόμπι “The Walking Dead” έχει εισέλθει στο Sandbox, ένα metaverse Non-Fungible token (NFT).

Το Sandbox, ένας εικονικός κόσμος με έδρα το Χονγκ Κονγκ που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν έσοδα από περιουσιακά στοιχεία και εμπειρίες παιχνιδιών μέσω blockchains, NFTs και του εγγενούς διακριτικού SAND, δημιουργεί μια συνεργασία με τον δημιουργό skybound Entertainment “The Walking Dead”, σύμφωνα με ανακοίνωση την Πέμπτη.

Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν μια ορδή από περιουσιακά στοιχεία για να συνδυάσουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες “Walking Dead”. Η ιδέα είναι για τους χρήστες να αναδημιουργήσουν ιστορίες κόμικς ή να σφυρηλατήσουν τις δικές τους πρωτότυπες περιπέτειες, ανέφεραν οι εταιρείες.

Πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας όπως το Sandbox και το Decentraland έχουν δει την υιοθέτηση να εκτοξεύεται στα ύψη με τα NFTs. Ο συνιδρυτής της Sandbox Sebastien Borget δήλωσε ότι η εμφάνιση ψηφιακών γατών στο blockchain του Ethereum, CryptoKitties, η πρώτη επιτυχία του τομέα των NFT το 2017, σηματοδότησε μια αλλαγή παραδείγματος.

Ο Borget είπε:

“Είδαμε αμέσως τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε αυτή την τεχνολογία, όχι μόνο για να δημιουργήσουμε εικονικές γάτες, αλλά για να επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε να κάνει τα δικά του NFTs, να τα ανταλλάξει με άλλους χρήστες, να τα δημιουργήσει έσοδα από την αγορά και να τα χρησιμοποιήσει για να χτίσει παιχνίδια και να ανταμειφθεί για το χρόνο που ξοδεύει στην πλατφόρμα”.

Εκτός από την παροχή εργαλείων δημιουργίας παιχνιδιών χωρίς κωδικοποιητή, το Sandbox διαθέτει έναν χάρτη με αγροτεμάχια εικονικής γης προς πώληση. Η πλατφόρμα έχει συνολικά 166.464 οικόπεδα, το καθένα μεμονωμένο NFT, και δεν θα υπάρξουν ποτέ περισσότερα, εξήγησε ο Borget.

“Σε αντίθεση με την Decentraland, η οποία πούλησε ολόκληρο το χάρτη της στην αρχή, πουλάμε σταδιακά”, δήλωσε ο Borget. “Σήμερα έχουμε πουλήσει το 52% και θα πρέπει να έχουμε γη προς πώληση μέχρι περίπου το τέλος του 2021”.

Το “The Walking Dead” ενώνει πάνω από 160 υπάρχοντες συνεργάτες στο The Sandbox, συμπεριλαμβανομένου του Καναδού μουσικού παραγωγού Deadmau5, του μουσικού και DJ Richie Hawtin, των “The Smurfs”, του Atari και των CryptoKitties. Το Sandbox έχει προγραμματιστεί να βγει online αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή: Coindesk

Back to top button