Bitcoin

Ο Elon Musk έλαβε ένα αστείο αίτημα για να αρχίσει να ανεβάζει ξανά το Bitcoin, αλλά αρνήθηκε

Ο δισεκατομμυριούχος και πρώην φανατικός του BTC, Elon Musk έλαβε ένα αστείο αίτημα να συνεχίσει να υποστηρίζει το Bitcoin και η απάντηση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla ήρθε γρήγορα

Αφού ο Elon Musk δημοσίευσε το tweet του για να ενταχθεί στη σειρά των διασημοτήτων που υποστηρίζουν την Britney Spears στην υπόθεσή της κατά της συντήρησης, όπως καλύφθηκε από U.Today προηγουμένως, έλαβε ένα σχόλιο από τον χρήστη του Twitter @Crypt0men.

Ο Musk “τραγουδάει” φάλτσα

Ο τελευταίος ζήτησε από τον Musk να συνεχίσει να ανεβάζει το Bitcoin και του έστειλε ένα βίντεο του Musk ναι τραγουδά το γνωστό τραγούδι του Ρώσου Vitas, γνωστό για την εξαιρετικά “ιδιαίτερη” φωνή του.

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος έχει απολαύσει σαφώς αυτό το αστείο και δημοσίευσε δύο emoji “rofl” ως απάντηση.

Αυτές τις μέρες, ο Elon Musk προτιμά να δημοσιεύει memes μόνο για το Dogecoin και να ανεβάζει αυτό το meme-token στη σελίδα του στο Twitter.

Το κινεζικό ειδησεογραφικό πρακτορείο 8BTC προσέφερε μια απεικόνιση του “Bitcoin Musk Age” που διήρκεσε πέντε μήνες, ενώ ο άνθρωπος υποστήριξε το εμβληματικό crypto-νόμισμα και “την εποχή μετά τον Musk” που έφτασε τώρα. Το Bitcoin είναι επί του παρόντος “ισχυρότερο από ποτέ”, σύμφωνα με το tweet τους.

Ο Musk συνεχίζει να προσπαθεί να ανεβάσει το DOGE, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία

Την τελευταία φορά δημοσίευσε ένα meme από την ταινία του Χάρι Πότερ για τον Καθρέφτη του Erised. Αυτό το μαγικό τεχνούργημα δείχνει τις βαθύτερες επιθυμίες κάποιου. Αυτό που έδειξε στο meme του Musk ήταν αρκετά μεγάλα διαδοχικά πράσινα κεριά για το DOGE.

Ωστόσο, όσο περισσότερα memes δημοσιεύει ο Musk, τόσο πιο κουρασμένη φαίνεται να γίνεται η κοινότητα των crypto-νομισμάτων. Μετά από τα αρκετά πρόσφατα tweets του Musk σχετικά με το DOGE, η τιμή του νομίσματος κινήθηκε μόνο περίπου 2%.

Ένας διακεκριμένος crypto κριτικός από την τηλεόραση Bloomberg, ο Joe Weisenthal, έγραψε πρόσφατα ότι τα αστεία tweets του Musk για το Dogecoin έχουν σταματήσει να βοηθούν στην αύξηση της τιμής του.

Πηγή: u.today

Back to top button