Blockchain ειδήσειςUncategorized

Τα TOP 5 NFT έργα σε κεφαλαιοποίηση αγοράς

Τα nonfungible tokens (NFTs) έχουν κάνει ένα όνομα για τον εαυτό τους τελευταία. Όπως όλες οι τάσεις των crypto-νομισμάτων, υπάρχουν νέα έργα που εμφανίζονται καθημερινά. Αυτό ισχύει και για τα υφιστάμενα έργα, τα οποία διακλαδώνονται σε χαρακτηριστικά NFT ή απλά επισυνάπτουν το όνομά τους στην τελευταία τάση. Αλλά, υπάρχουν μερικά προγράμματα που ξεκίνησαν καθαρά και μόνο με το NFT στο DNA τους. Αυτά είναι τα κορυφαία 5 έργα NFT με κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

5. Flow (FLOW) – $1.07B

Τελευταία στη λίστα των 5 κορυφαίων NFT, το Flow περιγράφει τον εαυτό της ως αλυσίδα block που έχει σχεδιαστεί για την επόμενη γενιά εφαρμογών, παιχνιδιών, ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και όλων των μορφών NFTs. Τροφοδοτείται από εργαστήρια Dapper – εφευρέτη των CryptoKitties! Η αλυσίδα block υποτίθεται ότι παρέχει μια μοναδική αρχιτεκτονική, η οποία δεν βασίζεται στην αποκέντρωση, επιτρέποντας παράλληλα υψηλή απόδοση. Η αρχιτεκτονική πολλαπλών ρόλων χρησιμοποιεί προγραμματισμό προσανατολισμένο στους πόρους γραμμένο σε μια ασφαλή γλώσσα προγραμματισμού που ονομάζεται “Cadence”. Το FLOW token είναι το εγγενές token του δικτύου.

4. Decentraland (MANA) – $1.82B

Το Decentraland είναι μια πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας και ψηφιακών sims, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν και να βιώσουν τη δική τους πραγματικότητα. Οι χρήστες είναι σε θέση να αγοράσουν οικόπεδα (non-fungible μοναδικά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία) στα οποία μπορούν να βασίζονται. Είναι μοναδικό με την έννοια ότι τα οικόπεδα έχουν συγκεκριμένη τοποθεσία, ιδιοκτήτη, περιγραφή περιεχομένου και ελέγχους πρόσβασης. Όλο το περιεχόμενο μπορεί να αποδοθεί σε έσοδα και να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Το έργο έχει δύο MANA tokens – το ERC-20 token και land – το ERC-721 token για το αρχείο γης, που αποκτήθηκε με την καύση mana.

3. Enjin (ENJ) – $2.13B

Το Enjin είναι το παλαιότερο έργο NFT και αυτό που ξεκίνησε το όλο κίνημα αναμφισβήτητα. Είναι ένα πλήρες οικοσύστημα NFT που προσφέρει μια πληθώρα προϊόντων που επιτρέπουν και βοηθούν τους προγραμματιστές / χρήστες να εργάζονται με non-fungible token (NFTs). Η ομάδα του Enjin πρότεινε και ανέπτυξε το πρότυπο ERC-1155 – τώρα το ιδιόκτητο πρότυπο για NFT tokens. Επιτρέπει την κοπή των NFTs χωρίς πολύπλοκο κώδικα, χρησιμοποιώντας μια καθαρή διεπαφή και επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε παιχνίδια, εφαρμογές και πλατφόρμες κ.λπ. Το Enjin διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη πλατφόρμα, εξερευνητή αλυσίδας block, δικό του πορτοφόλι και αγορά κ.λπ.

2. Chiliz (CHZ) – $2.43B

Το Chiliz είναι ένα έργο NFT, που απευθύνεται ειδικά σε λάτρεις του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας. Είναι ένα εγχείρημα του ομίλου Mediarex με έδρα τη Μάλτα – ένας παγκόσμιος οργανισμός αθλητισμού και ψυχαγωγίας. Οι κύριοι πελάτες της Chiliz είναι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι Juventus, uventus, Paris Saint-Germain, Atlético de Madrid, Galatasaray, A.S. Roma, West Ham, Independiente και του E-sports πρωταθλητές Dota 2, OG. Socios, είναι μια κλιμακούμενη, συμβολική πλατφόρμα ψηφοφορίας, που τροφοδοτείται από το Chiliz. Επιτρέπει στους λάτρεις του αθλητισμού να αγοράζουν και να εκτελούν δικαιώματα ψήφου στην αγαπημένη τους αθλητική ομάδα. Το Chiliz έχει τη δική του ανταλλαγή για NFTs με βάση το Chiliz.

1. Theta (THETA) – $10.6B

Στο top 5 των NFT πλατφόρμων, η streaming πλατφόρμα Theta βγαίνει στην κορυφή. Έχει ένα αποκεντρωμένο δίκτυο όπου οι συμμετέχοντες μοιράζονται ένα εύρος ζώνης / υπολογιστική ισχύ μέσω μιας υποδομής P2P. Στόχος του Theta είναι να ισοπεδώνει τους όρους ανταγωνισμού, γεγονός που έχει μείζον ζήτημα λογοκρισίας και αδικίας για τους δημιουργούς περιεχομένου. Το πιο διάσημο DApp του Theta είναι το Theta.Tv, όπου οι χρήστες μπορούν να μεταδίδουν βίντεο, να παρακολουθούν βίντεο και να ανεβάζουν τα δικά τους. Οι χρήστες χωρίζονται σε κατηγορίες συνεργατών, συνεργατών και δημιουργών. Το Theta έχει μια έμπειρη ομάδα και καλύτερη δημιουργία εσόδων από τις παραδοσιακές πλατφόρμες δημιουργίας και διανομής περιεχομένου.

Πηγή: Cryptoticker

Back to top button