Dogecoin

Ο Elon Musk κλονίζει την κοινότητα του Dogecoin με τη νέα εικόνα προφίλ του στο Twitter

Ο Elon Musk έχει τώρα την αντανάκλαση του Doge στα γυαλιά ηλίου του

Σε μια άλλη επίδειξη υποστήριξης για τον στρατό Dogecoin, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk ενημέρωσε την εικόνα προφίλ του στο Twitter σε μια φωτογραφία του με αντανακλάσεις Doge στα γυαλιά ηλίου του.

Η νέα εμφάνιση του Musk τράβηξε αμέσως την προσοχή της αγοράς, με την DOGE να αντλεί σχεδόν το 20% μετά την αλλαγή της φωτογραφίας του.

Ο διάσημος συνιδρυτής του Dogecoin Billy Markus ανήρτησε στο Twitter το δικό του meme σχετικά με τη δύναμη του Musk που κινείται στην αγορά.

Το Dogecoin, ωστόσο, έχει ήδη διαγράψει τα πρόσφατα κέρδη του, που επί του παρόντος διαπραγματεύονται στα $0,187 στο ανταλλακτήριο του Bittrex.

Όπως αναφέρθηκε από U.Today, ο Musk έφερε επίσης πίσω την εικόνα προφίλ του με ένα κορίτσι Bitcoin με λέιζερ τον περασμένο μήνα, αλλά δεν έκανε πολλά για να βοηθήσει τη δράση των τιμών του μεγαλύτερου crypto-νομίσματος.

Τόσο το Bitcoin όσο και το Dogecoin έχουν μειωθεί πολύ από τα υψηλά του 2021, αφού η Tesla ενεργοποίησε μια τεράστια διόρθωση της αγοράς crypto-νομισμάτων με την U-Turn στις πληρωμές BTC.

Πηγή: u.today

Back to top button