Bitcoin

Η PowerTrade θα ξεκινήσει εφαρμογή Bitcoin Options Trading στο Apple Store

Η πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin (BTC, +6.06%)  για κινητές συσκευές PowerTrade, ανακοίνωσε την Τρίτη οτι οι επενδυτές λιανικής εκτός των ΗΠΑ, θα έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν την νέα εφαρμογή απο το Apple iOS store, απο τις 15 Απριλίου.

  • Σε ένα δελτίο τύπου, η PowerTrade είπε τα περισσότερα από τα bitcoin options συναλλαγών γίνονται σε θεσμικό επίπεδο. Με την εφαρμογή, οι επενδυτές λιανικής θα έχουν την δυνατότητα να επενδύσουν σε options του bitcoin με τρία μόνο κλίκ. Η εφαρμογή δεν θα είναι διαθέσιμη εντός των ΗΠΑ.
  • Ενα call σε option δίνει στον κάτοχο το δικαίωμα, αλλά όχι την υποχρέωση να αγοράσει την υποκείμενο συμβόλαιο σε μια προκαθορισμένη τιμή κατά ή ακόμα και πριν από μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Η επένδυση σε συμβόλαιο option, αντιπροσωπεύει το δικαίωμα πώλησης.
  • Τον Σεπτέμβριο, η PowerTrade συγκέντρωσε 4.7 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέσω token, σε έναν γύρο που την ανέλαβε η Pantera Capital, την οποία ακολούθησαν οι Framework Ventures, CMS Holdings, και QCP Capital μεταξύ άλλων.
  • “Τα εύκολα αντιληπτά συμβόλαια options  είναι το κλειδί στην περαιτέρω λιανική υιοθέτηση της κρυπτογράφησης,” είπε ο Joey Krug, ο συν-διευθύνων σύμβουλος επενδύσεων της Pantera Capital.
  • Η PowerTrade ανέφερε ότι “δίνει προτεραιότητα στην εκπαίδευση των χρηστών μέσω σχεδίου μέσω της και εφαρμογής και ξεκινάει με συναλλαγές χωρίς χρέωση για όλους τους πρώτους χρήστες”.

Πηγή: Coindesk

Back to top button