Bitcoin

Η MicroStrategy σκοπεύει να πουλήσει έως και $1B σε μετοχές, για να αγοράσει περισσότερα Bitcoin

Η εταιρεία σχεδιάζει να πουλήσει έως και $1 δισεκατομμύριο σε μετοχές.

Στη συνέχεια, ο Michael Saylor σκοπεύει να αποκτήσει με αυτά τα έσοδα και άλλα Bitcoin (BTC) για να ενισχύσει την θέση του.

Την ίδια ημέρα η MicroStrategy, η εταιρεία λογισμικού επιχειρηματικής ευφυΐας που διαχειρίζεται ο Saylor, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την πώληση ομολόγων αξίας $500 εκατομμυρίων για να αυξήσει το απόθεμα του κορυφαίου crypto-νομίσματος από την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, η εταιρεία δήλωσε ότι σχεδιάζει να πουλήσει έως και $1 δισεκατομμύριο σε μετοχές για να αγοράσει ακόμη περισσότερα.

Το ποσό των Bitcoin της MicroStrategy είναι τόσο μεγάλο που η κατοχή του crypto-νομίσματος περιγράφεται τώρα στις καταθέσεις της εταιρείας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ ως μέρος ενός βασικού μέρους της στρατηγικής της εταιρείας. Από την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία κατείχε 92.079 Bitcoin, αξίας περίπου $3,68 δισεκατομμυρίων κατά τη στιγμή της συγγραφής. Με τις τελευταίες αυξήσεις κεφαλαίου του, ο Saylor θα μπορούσε να φέρει αυτό το σύνολο στα βόρεια των $5 δισεκατομμυρίων.

Το τελευταίο αγοραστικό ξέσπασμα του Saylor ευθύνεται στο γεγονός ότι το Bitcoin έχει χάσει περισσότερο από το ένα τρίτο της αξίας του τον τελευταίο μήνα.

Πηγή: Coindesk

Back to top button