Stablecoins

Η PayPal εξερευνά τη δημιουργία του δικού της stablecoin

Η PayPal Holdings Inc., ο κολοσσός των ηλεκτρονικών πληρωμών, διερευνά την δημιοργία του δικού της stablecoin, σύμφωνα με την εταιρεία, η οποία επιβεβαίωσε αυτή την είδηση μετά την αποκάλυψη αποδεικτικών στοιχείων για την νόμισμα μέσα της εφαρμογής της στα iPhone.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Steve Moser, ο προγραμματιστής που έφερε στην επιφάνεια τα στοιχεία του stablecoin της PayPal, βρήκε τα κρυμμένα αρχεία με την ονομασία “PayPal Coin” μέσω της εφαρμογής στα iPhone. Ο κώδικας δείχνει ότι το νόμισμα θα υποστηρίζεται από το αμερικανικό δολάριο, ανέφερε το Bloomberg στην έκθεσή του.

Το λογότυπο του stablecoin της Paypal που βρέθηκε μέσα στην εφαρμογή.

Εξερευνούμε τα stablecoin, εάν και όταν επιδιώξουμε να προχωρήσουμε, φυσικά, θα συνεργαστούμε στενά με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές”, ανέφερε ο Jose Fernandez da Ponte, αντιπρόεδρος crypto-νομισμάτων και ψηφιακών νομισμάτων στην PayPal, σε δήλωσή του στο Bloomberg News.

Η PayPal δραστηριοποιείται ενεργά πάνω στα crypto, αυξάνοντας το ποσό αγοράς crypto-νομισμάτων για τους πελάτες της, καθώς και επενδύοντας στην εκπαίδευση των χρηστών της πάνω σε αυτά, όπως επίσης και στην διερεύνηση της ασφαλής απόσυρσης των crypto σε πορτοφόλια τρίτων.

Back to top button