Business ειδήσεις

Το TFLOW Blockchain Ξεκίνησε το Presale Έχοντας Ήδη Συγκεντρώσει $400k από 300 Επενδυτές

ΛΟΝΔΙΝΟ, 03 Ιαν 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Η ομάδα του TFLOW ανακοίνωσε την έναρξη του presale του έχοντας συγκεντρώσει $400K με πάνω από 300 crypto επενδυτές. Η ομάδα αποκάλυψε ότι οι λάτρεις των κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση, καθώς το TFLOW, ένα μοναδικό Blockchain DeFi project που βασίζεται πάνω στο Binance Smart Chain, έχει πολλές ευκαιρίες για όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν τόσο στην Crypto Αγορά όσο και στη Παραδοσιακή Αγορά.

Ως μέρος των τρόπων τροποποίησης του χρηματοπιστωτικού κλάδου και επίσης της θετικής επίδρασης στη ζωή των blockchain χρηστών, η πλατφόρμα του TFLOW έχει σχεδιαστεί για χρήστες που θέλουν έναν απλό τρόπο να επενδύσουν στα Crypto και στα Παραδοσιακά Περιουσιακά Στοιχεία της αγοράς και να απολαύσουν μια εμπειρία αιχμής κατά τη χρήση της πλατφόρμας και της εφαρμογής.

Το TFLOW ως DeFi presale δεν πρέπει να το χάσουνε οι AI crypto επενδυτές που επιθυμούν να κερδίσουν μεγάλα και σταθερά ποσά από την επένδυσή τους.

Τι είναι το TFLOW;

Το TFLOW είναι ένα DeFi token συνδεδεμένο με τα κρυπτονομίσματα και τα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία της αγοράς. Είναι ένα από τα πρώτα project που το πράττουν με τέτοιο τρόπο. Οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα, να φορτώσουν τα πορτοφόλια τους και να επιλέξουν να επενδύσουν σε πολλαπλές crypto υπηρεσίες όπως Trading Bots, Lending και Staking.

Παράλληλα, θα είναι σε θέση να επενδύουν σε tokenized εταιρείες σε κλάδους όπως τα ακίνητα, τη ναυτιλία, το γιότινγκ και στην τεχνολογία και να κερδίζουν ετήσιο επιτόκιο μεταξύ 6-22% ενώ το κεφάλαιό τους είναι ασφαλισμένο.

Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να επενδύσουν σε NFT Συλλογές και Gaming Projects που δημιουργούν τα token τους μέσα στο οικοσύστημα του TFLOW.

Γιατί το TFLOW είναι μοναδικό

Η μοναδικότητα του TFLOW βρίσκεται μέσα στο μοντέλο του token του whitepaper. Το TFLOW υπόσχεται να προσφέρει μια σειρά από απλοποιημένες crypto υπηρεσίες και καλές αποδόσεις στους κατόχους του.

Ο Μοναδικός Αλγόριθμος Συναλλαγών που έχει δημιουργήσει η Ομάδα θα αποτελέσει αναμφίβολα τη βάση των προσαρμοσμένων Trading Bots ανά νόμισμα και ανά χρονικό πλαίσιο. Τα Bots έχουν ήδη αποδεδειγμένο ιστορικό.

Ο καινοτόμος μηχανισμός του tokenization του project και η ανάπτυξη των επενδυτικών pools που θα συνδεθούν με τα Παραδοσιακά Περιουσιακά Στοιχεία της Αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της Τεχνολογίας, του Γιότινγκ, της Ναυτιλίας, της Ενέργειας και των Ακινήτων το ξεχωρίζει από παρόμοια project του κλάδου.

Μηχανισμός Tokenization και τα Επενδυτικά Pools

Ενώ πολλά Crypto Project ισχυρίζονται ότι προσφέρουν μηχανισμούς tokenization, υπάρχουν πολλά νομικά ζητήματα στο tokenization (δημιουργία ψηφιακών μεριδίων) των παραδοσιακών περιουσιακών στοιχείων της αγοράς. Το TFLOW επιλύει το πρόβλημα της πολυπλοκότητας του tokenization προσφέροντας έναν 100% νόμιμο τρόπο για το tokenization των project σύμφωνα με την χώρα και τις αντίστοιχες δικαιοδοσίες. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας Επενδυτικών Pools με καλές αποδόσεις, ενώ όλα τα κεφάλαια που επενδύονται θα είναι ασφαλισμένα από ασφαλιστικές εταιρείες. Αυτό προσφέρει μια ισορροπία στις αποδόσεις και μια επενδυτική εναλλακτική λύση όταν η αγορά των κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ασταθής.

TFLOW Trading Bots

Ενώ η Αγορά ακολουθεί επί του παρόντος το Μοντέλο του Copy Trading, το TFLOW έχει αναπτύξει τους δικούς του Trading Αλγορίθμους και Bots. Κάθε Bot είναι χτισμένο γύρω από ένα συγκεκριμένο νόμισμα και ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, ενώ ο αλγόριθμος προσαρμόζει τις μετρήσεις και τη στρατηγική συναλλαγών του με βάση τις συγκεκριμένες τάσεις του νομίσματος. Προστατεύει τους Επενδυτές από τις πτώσεις της αγοράς και επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα με ελάχιστες συναλλαγές.

Τεχνολογία και Tokenomics

Το TFLOW βασίζεται στο Binance Smart Chain. Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιλέχθηκε για την επίτευξη των μηδαμινών τελών συναλλαγής και των μέγιστων επιλογών ενσωμάτωσης.

Η πλατφόρμα θα συνδεθεί με ανταλλακτήρια 1ης κατηγορίας και οι Χρήστες θα μπορούν να στέλνουν τα χρήματά τους στο πορτοφόλι της πλατφόρμας σε μορφή stable coins. Στη συνέχεια, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν πού θα τοποθετήσουν τα κεφάλαιά τους.

Κατά την σύνδεση τους στην πλατφόρμα και τη σύνδεση των πορτοφολιών τους, οι Χρήστες θα πρέπει να κατέχουν το 10% του αρχικού υπολοίπου του πορτοφολιού τους σε TFLOW token. Εάν επιθυμούν να επενδύσουν περισσότερα κεφάλαια στις υπηρεσίες, θα πρέπει να αγοράσουν περισσότερα TFLOW token για να διατηρήσουν το υπόλοιπο στο 90% των stable coin-10% TFLOW. Η απόκτηση των TFLOW token θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα με εσωτερική συναλλαγματική ισοτιμία 1TFLOW=1USDT για αρχή.

Όταν οι χρήστες σημειώνουν κέρδη από τις Υπηρεσίες του TFLOW θα λαμβάνουν τα κέρδη τους σε stable coins. Η πλατφόρμα του TFLOW θα χρεώσει ένα success fee για αυτά τα κέρδη, αλλά θα ανταμείψει τους επενδυτές για τα success fee που πληρώσανε επιστρέφοντας TFLOW token με ρυθμό 1TFLOW=1USDT για αρχή. Αυτό θα γίνει μέχρι να αδειάσει το reward wallet.

Θα υπάρχουν μόνο 250M TFLOW tokens. Η τιμή του presale έχει οριστεί στα 0,05 USDT για 1 TFLOW token μετά την ολοκλήρωση του presale, θα ακολουθήσει η είσοδος του νομίσματος σε ένα DEX ανταλλακτήριο. Μετά την ολοκλήρωση της πλατφόρμας, το TFLOW θα είναι διαθέσιμο στο ανταλλακτήριο της πλατφόρμας και στα ανταλλακτήρια 1ης κατηγορίας. Το presale θα ολοκληρωθεί όταν πωληθούν 40M  TFLOW token και συγκεντρωθούν 2M.

TFLOW Coin

Το TFLOW είναι το εγγενές token του οικοσυστήματος του TFLOW. Ως utility token του οικοσυστήματος, το TFLOW προσφέρει στους Κατόχους του πρόσβαση στις crypto Υπηρεσίες και στις Επενδυτικές Ομάδες. Το TFLOW θα χρησιμοποιείται επίσης και για να προσφέρει ανταμοιβές στους Επενδυτές που διατηρούν το κεφάλαιό τους στο οικοσύστημα του TFLOW και στο τελικό στάδιο, οι Κάτοχοι θα μπορούν να επενδύουν στις Επενδυτικές Ομάδες μόνο με TFLOW tokens.

TFLOW Μια γεννήτρια πλούτου

Το TFLOW είναι ένα νόμισμα που θα ανταμείβει τους Κατόχους του. Προσφέρει μια ποικιλία επενδυτικών ευκαιριών σε διαφοροποιημένες ροές εσόδων. Όσον αφορά την Αγορά των Κρυπτονομισμάτων, τα υπερσύγχρονα Trading Bots θα προσφέρουν σταθερές αποδόσεις με ελάχιστες συναλλαγές, ενώ οι υπηρεσίες δανεισμού και staking θα ανταμείβουν τους Κατόχους. Κατά τη διάρκεια των Περιόδων του Bear Market, οι Χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στα επενδυτικά pools και να κερδίζουν ετήσιες αποδόσεις. Αυτό προσφέρει μια μοναδική ισορροπία μέσα σε ένα οικοσύστημα.

Οι πρώτοι επενδυτές θα αγοράσουν το TFLOW νόμισμα στα 0,05 BUSD ή USDT και θα έχουν την ευκαιρία να το πουλήσουν για 1 USDT ή BUSD όταν ανοίξει το ανταλλακτήριο της πλατφόρμας. Αυτό θα επιτευχθεί χωρίς την πτώση της τιμής, λόγω των μεγάλων εισερχόμενων κεφαλαίων που θα κατευθυνθούν στα επενδυτικά pools και θα παραμείνουν εκεί. Στην επόμενη φάση, οι επενδύσεις σε οποιαδήποτε υπηρεσία θα πραγματοποιείται μόνο απευθείας μέσω των TFLOW tokens.

Σχετικά με το TFLOW

Το TFLOW είναι ένα ευφυές DeFi νόμισμα επόμενης γενιάς στο Binance Smart Chain που προσφέρει πρόσβαση σε πολλαπλές επενδυτικές crypto υπηρεσίες και παραδοσιακών αγορών και ταυτόχρονα ανταμείβει σε μεγάλο βαθμό τους κατόχους του.

Κάθε crypto επενδυτής που λαμβάνει μια απόφαση να ενταχθεί στο οικοσύστημα του TFLOW πρέπει να είναι πραγματικός ακόλουθος της blockchain τεχνολογίας. Το TFLOW είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση που θα ανταμείψει σε μεγάλο βαθμό τους Κατόχους του.

Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο του MoneyPro δεν θα έπρεπε να θεωρηθούν ως επενδυτική συμβουλή. Κάθε επενδυτική και εμπορική κίνηση εμπεριέχει κίνδυνο, θα πρέπει να διεξάγετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Back to top button