Ripple

Τα τελευταία νέα από την την υπόθεση της Ripple εναντίων της SEC

Η υπόθεση της Ripple εναντίων της SEC έχει κάνει μια στροφή 180 μοιρών. Η δικαστής Analisa Torres διέταξε πρόσφατα την αποσφράγιση τριών εγγράφων στην υπόθεση της Ripple εναντίον της SEC.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Ripple, John E Deaton, δήλωσε ότι “Θα είναι σχεδόν αδύνατο να αποδειχθεί οποιαδήποτε πραγματική συσχέτιση μεταξύ της τιμής του #XRP και των δημόσιων ανακοινώσεων από την @Ripple (δηλαδή συνεργασίες). Η SEC πρέπει επίσης να αποδείξει ότι ο Garlinghouse και ο Larsen πούλησαν #XRP στις ΗΠΑ”.

Η αγορά μάλλον το βλέπει ως μια θετική απόφαση για το XRP, το οποίο έχει ήδη αποτυπωθεί στην τιμή του. Η υπόθεση της Ripple εναντίον της SEC εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και αναλυτές της αγοράς πιστεύουν ότι μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο του 2022.

Οποιαδήποτε θετικό νέο υπέρ της Ripple είναι πιθανό να αυξήσει την τιμή του. Καθώς το XRP έχει ήδη κάνει μια κίνηση πάνω από τα $0.90, μπορούμε να περιμένουμε ότι θα ξεπεράσει το $1 στο εγγύς μέλλον. Το έτος 2022 θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστικό για τους επενδυτές του XRP.

Back to top button