Ανταλλακτήρια

Changpeng “CZ” Zhao: Η Binance μπορεί και να μπει στο χρηματιστήριο σε τρία χρόνια

Η είσοδος της στο χρηματιστήριο θα ήταν ένα ευχάριστο νέο μετά απ’ όλα αυτή την πίεση που δέχεται η Binance.

Ο Changpeng ‘CZ’ Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος ενός από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια στον κόσμο, την Binance, δήλωσε ότι η θυγατρική του στις ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να εκδώσει ένα IPO (initial public offering) μέσα σε τρία χρόνια.

  • Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Information την Τετάρτη, ο Zhao δήλωσε “Η Binance.US θα κάνει αυτό που έκανε και η Coinbase” ακολουθώντας τα βήματα του ανταλλακτήριου του Brian Armstrong.
  • Η κίνηση να εκδώσει IPO θα βοηθούσε την εικόνα της Binance, ύστερα από τις έρευνες και τις προειδοποιήσεις που έχουν γίνει από αρκετές χώρες κατά του ανταλλακτηρίου.
  • Ο Zhao απαντώντας στο πότε θα εκδώσει το IPO, δήλωσε “Έτσι, εάν η επιχείρηση μπορεί να αναπτυχθεί με συνέπεια τα επόμενα τρία χρόνια, τότε τρία χρόνια θα πρέπει να είναι επαρκή για το IPO”. “Εάν προκύψει να υπάρχει μια παρατεταμένη πτωτική αγορά για, δεν ξέρω, ίσως τρία ή πέντε χρόνια, τότε μπορεί να είναι λίγο περισσότερο.”
  • Binance.US εξετάζει επίσης την ολοκλήρωση ενός μεγάλου γύρου ιδιωτικής χρηματοδότησης μέσα στους επόμενους δύο μήνες, ο οποίος θα δει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του χρηματιστηρίου να μειώνει τον έλεγχο του διοικητικού συμβουλίου της θυγατρικής των ΗΠΑ.
  • Νωρίτερα αυτό το έτος, ο Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε ότι η μητρική Binance δεν σκοπεύει να βγει στο χρηματιστήριο, επικαλούμενη την άνεση με τη συνολική ανάπτυξη της και τα ταμειακά αποθέματα.
Back to top button