NFT

Το site αγοροπωλησιών NFT Mintable του Mark Cuban σήκωσε $13 εκατομμύρια

Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την κλιμάκωση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και την ενίσχυση των πρωτοβουλιών ανάπτυξης και απόκτησης χρηστών.

Το site αγοροπωλησιών NFT, Mintable, που υποστηρίζεται από τον Mark Cuban, συγκέντρωσε $13 εκατομμύρια στον πρώτο γύρο χρηματοδότησης από τους επενδυτές, συμπεριλαμβανομένου της Ripple.

  • Η Mintable είπε ότι ο γύρος ήταν υπερκοστολογημένος. Μεταξύ των επενδυτών ήταν επίσης η Animoca Brands, η Metapurse, το επενδυτικό ταμείο NFT που υποστηρίζεται από τους Metakovan, Jon Oringer, ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο της Shutterstock και τον Doug Band.
  • Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την κλιμάκωση των δραστηριοτήτων της Mintable και την ενίσχυση των πρωτοβουλιών ανάπτυξης και απόκτησης χρηστών.
  • Τα NFTs είναι ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα μοναδικών υλικών και άυλων αντικειμένων, από συλλεκτικά αθλητικές κάρτες έως εικονικά ακίνητα, ακόμη και ψηφιακά αθλητικά παπούτσια.
  • Τα site αγοροπωλησιών NFT με μέσω πληρωμής το Ethereum όπως το Mintable, το OpenSea και το Rarible είναι δημοφιλείς για ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα.
  • “Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να ωριμάζει και ο χώρος εξελίσσεται ραγδαία, αυτό είναι ένα κρίσιμο ορόσημο της εταιρείας για την Mintable και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη από τους επενδυτές μας που έχουν την ίδια κοινή πεποίθηση για τις πολλές ευκαιρίες που μπορούν να φέρουν τα NFTs μεταξύ των mainstream χρηστών”, δήλωσε ο CEO Zach Burks.
  • Άλλοι επενδυτές στον γύρο ήταν η Expedia Group, η Double Peak, η 7 O’Clock Capital, η 640 Oxford Ventures, η Digital Finance Group, η Spark Digital Capital, η Reimagined Ventures και η 840 Venture Partners.

Πηγή: Coindesk

Back to top button