Αγορά

Το Shiba Inu +33% και το Chiliz +26% με την είσοδό τους στην Coinbase Pro

Τα memes token είχαν ζήτηση, μετά από την είσοδό τους στη Coinbase Pro τα SHIB και CHZ που σημείωσαν σημαντικά κέρδη.

Οι συμβολικά τιμές των Shiba Inu (SHIB) και Chiliz (CHZ) αυξήθηκαν κατά 33% και 26%, αντίστοιχα, την Τετάρτη, μετά την ανακοίνωση της εισαγωγής του ζεύγους στο Coinbase Pro.

Οι εισερχόμενες μεταφορές για Shiba Inu και Chiliz ανακοινώθηκαν παράλληλα με το Keep Network (KEEP) από το Coinbase Pro την Τρίτη. Οι συναλλαγές πρόκειται να ξεκινήσουν την Πέμπτη, υποθέτοντας ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις ρευστότητας. Τα ζεύγη συναλλαγών θα ξεκινήσουν σε τρεις φάσεις: post-only, limit-only και full trading.

Το Shiba Inu εμφανίστηκε στη σκηνή στα τέλη Απριλίου, φαινομενικά ως προϊόν της προσοχής που επέστησε την προσοχή στο meme crypto-νόμισμα Dogecoin (DOGE) από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla Elon Musk. Η εικόνα του token διαθέτει μια meme έκδοση ενός Shiba Inu σκύλου, παρόμοια με το Dogecoin. Η αποτίμηση του δολαρίου έναντι του token, αν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εύρος υπο-σεντ, αυξήθηκε κατά περισσότερο από 2.000.000% εν όψει της πρόσφατης κορύφωσής του στις αρχές Μαΐου, όταν εισήχθη για διαπραγμάτευση στη Binance και σε άλλα ανταλλακτήρια.

Η αποτίμηση Shib ανέβηκε από $0.000007002 σε $0.000009331 σε μια ώρα περίπου μετά από την ανακοίνωση Coinbase και είχε διατηρήσει τα περισσότερα από τα κέρδη του μια ημέρα επάνω, που στέκεται ως ο κορυφαίος κερδισμένος μεταξύ των κορυφαίων 100 κεφαλαιοποίησης αγοράς την Τετάρτη.

Το Chiliz ακολούθησε από κοντά μετά την αύξηση της τιμής του νομίσματος από $0,2773 σε $0,3495 οδηγώντας στο πρωί της Τετάρτης, μετά από μια συνεχή αύξηση 26%. Το Chiliz είναι το token πίσω από την πλατφόρμα αθλητικών υποστηρικτών Socios.com που επιτρέπει την αγορά επώνυμων token που σχετίζονται με μεγάλους αθλητικούς συλλόγους και οργανισμούς. Το Chiliz διευκόλυνε πρόσφατα την έναρξη των token σε συνεργασία με την Barcelona, Manchester City και μια σειρά από μεγάλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Το άλλο token παρατάχθηκε για συναλλαγές στην Coinbase, Keep Network, παρουσίασε μια σύντομη αύξηση 26% καθώς η αποτίμησή του ανέβηκε από $0,49 σε $0,62 μετά την ανακοίνωση του ανταλλακτηρίου. Μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης, είχε εγκαταλείψει μερικά από τα κέρδη της στο δρόμο της επιστροφής προς την περιοχή των $0,56.

Το Keep Network επικεντρώνεται στην παροχή αποθήκευσης ιδιωτικών δεδομένων σε δημόσια blockchain. Η πλατφόρμα Keep Network περιλαμβάνει δοχεία εκτός αλυσίδας για ιδιωτικά δεδομένα, τα οποία είναι προσβάσιμα μόνο μέσω του  KEEP token που βασίζεται στο Ethereum. Το έργο πρόσθεσε πρόσφατα συμβατότητα για χρήστες Bitcoin (BTC) με tBTC – μια πλήρως υποστηριζόμενη έκδοση ERC-20 του Bitcoin.

Πηγή: Cointelegraph

Back to top button