Business ειδήσεις

Το GTA 6 θα δίνει crypto-νομίσματα ως ανταμοιβή μέσα στο παιχνίδι, σύμφωνα έναν έμπιστο leaker

Το Grand Theft Auto 6 θα πληρώνει τους παίκτες με crypto-νομίσματα εντός του παιχνιδιού για την ολοκλήρωση ορισμένων αποστολών, σύμφωνα με μια έμπιστη πηγή εκ των έσω.

 Έχουν υπάρξει αμέτρητες φήμες γύρω από το Grand Theft Auto 6, με τους οπαδούς να προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεθάψουν οποιεσδήποτε σχετικές λεπτομέρειες.

 Σύμφωνα με ένα tweet της 3ης Ιουνίου από τον διάσημο leaker Tom Henderson, η επόμενη δόση του εμβληματικού franchise, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την Rockstar Games, θα πληρώνει τους παίκτες με crypto με crypto αντί για μετρητά για την ολοκλήρωση ορισμένων αποστολών:

“Άκουσα πρόσφατα ότι στο GTA 6, ορισμένες αποστολές θα σας ανταμείβουν με Bitcoin αντί για μετρητά για την ολοκλήρωση ορισμένων αποστολών.”

 Ο Henderson λέει επίσης ότι το παιχνίδι θα προσθέσει έναν broker για διάφορα crypto-νομίσματα, τον οποίο πιστεύει ότι θα ήταν “τεράστιος” για τη βιομηχανία.

 Αντίστοιχα πρόσθεσε ότι το crypto-νόμισμα εντός του παιχνιδιού δεν θα ονομάζεται “Bitcoin”:

 “Απλά για να υπάρχει λιγότερη παρεξήγηση, δεν αστειεύομαι. Αυτό άκουσα από κάποιον που εμπιστεύομαι και πιθανότατα δεν θα ονομάζεται Bitcoin. Ωστόσο θα είναι ένα crypto-νόμισμα.”

 Μπορεί τα λόγια του Henderson να είναι λίγο υπερβολικά,  θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι γνωστός στην κοινότητα των video games λόγω του αξιόπιστου ιστορικού του να διαρρέει πληροφορίες σχετικά με το Battlefield και το Call of Duty.

 Τον Ιανουάριο, αποκάλυψε επίσης ότι το GTA 6 θα είχε γυναικείο χαρακτήρα για πρωταγωνίστρια.

 Το GTA 5 έχει πουλήσει πάνω από 140 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα, αποτελώντας πολιτιστικό φαινόμενο.

Πηγή: u.today

Back to top button