Business ειδήσεις

Το exclusive ρετιρέ στο Surfside του Miami, πωλείται για $22 εκατομμύρια σε crypto

Στις 27 Μαΐου, η πολιτεία της Florida είδε μία από τις μεγαλύτερες πωλήσεις ακινήτων σε crypto-νομίσματα, καθώς ένα υπερ-αποκλειστικό πολυτελές ρετιρέ του Miami Beach πωλήθηκε για πάνω από $22 εκατομμύρια. Το ρετιρέ που βρίσκεται στον ένατο όροφο του 12όροφου κτηρίου προσφέρει χώρο 5.067 τετραγωνικών μέτρων και βεράντα 2.960 τετραγωνικών μέτρων με θέα στον ωκεανό.

Μία από τις πιο αποκλειστικές πολυτελείς κατοικίες στο Miami πωλείται εξ ολοκλήρου σε crypto-νομίσματα

Σύμφωνα με τον Arte του Antonio Citterio, ένα ρετιρέ στη γειτονιά του Surfside στο Miami πωλήθηκε σε έναν ανώνυμο αγοραστή που πλήρωσε για το ακίνητο εξ ολοκλήρου σε crypto-νομίσματα. Η πώληση ήταν η μεγαλύτερη αγορά ακινήτων με crypto-νομίσματα στην ιστορία της Florida. Οι εργολάβοι λένε ότι το ρετιρέ είναι ένα από τα πιο ακριβά ακίνητα στο Miami όσον αφορά την τιμή ανά τετραγωνικό πόδι.

Η περιοχή Surfside στο Miami έγινε πρωτοσέλιδο τον Δεκέμβριο του 2020, όταν ένα ρετιρέ πωλήθηκε για ένα επιβλητικό ποσό των $33 εκατομμύριων. Αυτό το συγκεκριμένο πολυτελές διαμέρισμα που πωλείται σε crypto-νομίσματα στα $22,5 εκατομμύρια πωλήθηκε για $4.440,50 ανά τετραγωνικό μέτρο. Είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές ακινήτων μετά την αγορά του Δεκεμβρίου από το 2017.

«Το crypto-νόμισμα είναι το μέλλον του πλούτου και πιστεύουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή», δήλωσε ο Giovanni Fasciano, εργολάβος του κτιρίου του Μαϊάμι, σε συνέντευξή του. Το Arte του Antonio Citterio αναπτύχθηκε από τους Fasciano και Alex Sapir. “Υπάρχει ισχυρή ζήτηση για συναλλαγές crypto-νομισμάτων που είναι απρόσκοπτες και ασφαλείς και για τα δύο μέρη, και αυτή η συμφωνία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού”, δήλωσε ο Sapir, πρόεδρος της Sapir Corp. Ο Sapir πρόσθεσε:

 Ήμασταν συγκλονισμένοι από τον αριθμό των κλήσεων που λάβαμε από εξειδικευμένους αγοραστές αμέσως μετά την ανακοίνωση της ικανότητάς μας να διευκολύνουμε τις συναλλαγές crypto-νομισμάτων για τις συγκυριαρχίες στην Arte. Οι συναλλαγές crypto-νομισμάτων στον πραγματικό κόσμο δεν έχουν φτάσει πλήρως στο mainstream επίπεδο ακόμα, οπότε είναι σαφές ότι οι κορυφαίοι κάτοχοι σε όλο τον κόσμο, δίνουν προσοχή όταν ανοίγουν νέες ευκαιρίες για συναλλαγές.

Το κλείσιμο της συμφωνίας διήρκεσε λιγότερο από δέκα ημέρες, το crypto που χρησιμοποιήθηκε στη συναλλαγή δεν αποκαλύπτεται

Το ρετιρέ Arte του Antonio Citterio που πωλείται για πάνω από $22 εκατομμύρια δίνει στον ιδιοκτήτη ολόκληρο τον ένατο όροφο του κτιρίου. Αυτό περιλαμβάνει θέα 360 μοιρών στον ωκεανό και διπλή βεράντα . Υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, μια τουαλέτα, τέσσερα μπάνια, ένα μπαρ κρασιού και τεράστιες ντουλάπες.

Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών έχουν πρόσβαση σε εσωτερική και εξωτερική πισίνα, σάουνα, ατμόλουτρο, γήπεδο τένις στον τελευταίο όροφο, γυμναστήριο και στούντιο γιόγκα. Οι θέσεις στάθμευσης στο κτήριο ελέγχονται από τη θερμοκρασία και το διαμέρισμα προσφέρει επίσης παιδότοπο και προσωπικό τροφοδοσίας. Για αυτή την blockchain συμφωνία, χρειάστηκαν λιγότερο από δέκα ημέρες για να διευθετηθεί και όσο για το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά του ρετιρέ, δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί.

Πηγή: news.bitcoin

Back to top button