Ethereum

Το ethereum ξεπερνά τα $ 2.500 για πρώτη φορά στο ξεκίνημα του Berlin Fork

Το Ethereum (ETH, -2,29%) συνέχισε την ανοδική του πορία την Πέμπτη, όταν το Berlin hardfork μπήκε online στην αλυσίδα μπλοκ του Ethereum νωρίτερα εκείνη την ημέρα, ξεπερνώντας $2.500 για πρώτη φορά στην ιστορία.

  • Το no2 κρυπτονόμισμα σε κεφαλαιοποίηση αγοράς αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγμάτευσης περίπου στα $2.498,91 κατά την ώρα της συνέντευξης τύπου, λίγο πιο κάτω αφότου έφτασε για λίγο στα $2.503,92.
  • Η τάση στη τιμή του Ethereum έχει ξεπεράσει το Bitcoin (BTC, -2,36%) την Πέμπτη, καθώς το πολυαναμενόμενο update Berlin hardfork του Ethereum βγήκε online νωρίτερα εκείνη την ημέρα.
  • Η αναβάθμιση, η οποία δημιουργεί το δίκτυο από το πολύ μεγαλύτερο London hardfork τον Ιούλιο, ενσωματώνει τέσσερις προτάσεις βελτίωσης για το Ethereum (EEIPs).
  • Ο ενθουσιασμός των επενδυτών γύρω από το Ethereum αντικατοπτρίζεται επίσης στην αγορά παραγώγων, καθώς το ανοιχτό ενδιαφέρον για την αγορά options του Ethereum έσπασε κάθε ρεκόρ τη Τετάρτη, καθώς έφτασε πάνω από $3 δισεκατομμύρια.
  • Η αύξηση στη τιμή του Ethereum αργότερα εκείνη την ημέρα θα μπορούσε επίσης να οφείλεται και στην είδηση του ότι η Rothschild Investment έλαβε αρχικό μερίδιο $4,75 εκατομμυρίων στο Grayscale Ethereum Trust. Η Grayscale ανήκει στη μητρική εταιρεία CoinDesk, Digital Currency Group.

Πηγή: Coindesk

Back to top button