Ethereum

Το Ether διαγράφει τη χασούρα που είχε νωρίτερα, τώρα αντιμετωπίζει αντίσταση πάνω από τα $2K

“Θα στρέφαμε τα φώτα στο Ether, εάν μπορούσε να επιβεβαιώσει ένα ξέσπασμα πάνω από το MA 50 ημερών”, δήλωσε ένας αναλυτής διαγραμμάτων.

Οι αγοραστές του Ether (ETH) φτάσανε λίγο πιο κάτω από τα $1.900 την Τετάρτη, βοηθώντας το δεύτερο μεγαλύτερο crypto-νόμισμα να διαγράψει τις πρόωρες απώλειες. Την ώρα σύνταξης αυτού του άρθρου, το εγγενές crypto-νόμισμα του Ethereum blockchain, πραγματοποιούσε συναλλαγές αμετάβλητες την ημέρα κοντά στα $1.941.

  • Ο σχετικός δείκτης δύναμης στο ωριαίο διάγραμμα δείχνει bullish απόκλιση και έχει περιθώρια για περαιτέρω ανοδική τάση.
  • Το RSI στο τετράωρο διάγραμμα ευνοεί επίσης ένα ράλι ανάκαμψης, ενώ το εβδομαδιαίο διάγραμμα στοχαστικό σηματοδοτεί ενδιάμεσες υπερπουλημένες συνθήκες.
  • Η άνοδος που σηματοδοτείται από βραχυπρόθεσμους δείκτες, μπορεί να έχει αντίσταση κοντά στα $2.040. Αυτό το επίπεδο στεγάζει επί του παρόντος την ευρέως εντοπισμένη αντίσταση απλού κινούμενου μέσου όρου (SMA) 200 ημερών.
  • Ένα διάλειμμα ψηλότερα θα εξέθετε το εμπόδιο του SMA 50 ημερών που παρατάθηκε στα $2.310.
  • “Θα στρέφαμε τα φώτα στο Ether, εάν μπορούσε να επιβεβαιώσει ένα ξέσπασμα πάνω από το MA 50 ημερών, όπως με το Bitcoin, με την επόμενη αντίσταση στο διάγραμμα πάνω από τα $3.000 “, δήλωσε η Katie Stockton, ιδρύτρια και διευθύνων εταίρος της Fairlead Strategies, στο εβδομαδιαίο ερευνητικό σημείωμα που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.
  • Τα επίπεδα υποστήριξης που πρέπει να προσέξετε είναι το ημερήσιο χαμηλό των $1.865 ακολουθούμενο από το χαμηλό του Ιουνίου κοντά στα $1.700.
Ether ωριαία και ημερήσια διαγράμματα
Πηγή: TradingView

Πηγή: Coindesk

Back to top button