Ethereum

Το ETH London Hardfork αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Αυγούστου από τον ιδρυτή της EthHub

Ο Anthony Sassano αναφέρει ότι η ημερομηνία του κρίσιμου hardfork του ETH θα ανακοινωθεί αυτή την εβδομάδα, ενώ πρόσφατα αναλυτικά στοιχεία δείχνουν ότι τα υπόλοιπα του ETH στα ανταλλακτήρια πέφτουν σε ιστορικά χαμηλά.

Ο ιδρυτής του EthHub Anthony Sassano τουίταρε ότι αναμένει να συζητηθεί η ημερομηνία mainnet για την επερχόμενη αναβάθμιση London για το Ethereum (η οποία θα περιλαμβάνει το EIP-1559) και πιθανότατα να ανακοινωθεί αργότερα αυτή την εβδομάδα την Παρασκευή.

Συνάντηση των  Ethereum Core Devs στις 9 Ιουλίου

Ο Sassano πήγε στο Twitter για να μοιραστεί ότι το πολυαναμενόμενο hardfork με την αναβάθμιση EIP-1559 για το Ethereum είναι πιθανό να συζητηθεί και να ανακοινωθεί στις 9 Ιουλίου, στο τέλος της εβδομάδας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των βασικών προγραμματιστών του Ethereum.

Στο παρακάτω σχόλιο, ο Sassano τουίταρε ότι αναμένει ότι το London θα εφαρμοστεί αργότερα αυτό το καλοκαίρι, στις 4 Αυγούστου.

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι μπορεί ακόμη και να αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία, περίπου μία εβδομάδα ή λίγο περισσότερο.

Όπως αναφέρθηκε από το U.Today νωρίτερα, η εφαρμογή του London harfork θα βοηθούσε στη “εξουδετέρωση της βόμβας δυσκολίας”. Όσον αφορά το EIP-1559, η παρούσα πρόταση θα συμβάλει στην καύση των τελών συναλλαγής και στην εφαρμογή δυναμικών μεγεθών block για την αντιμετώπιση της παροδικής συμφόρησης στο blockchain του ETH.

Η προσφορά του ETH στα ανταλλακτήρια πέφτει σε ιστορικό χαμηλό, ο Willy Woo εξηγεί γιατί

Η εταιρεία ανάλυσης CryptoQuant μας δείχνει ότι το ισοζύγιο του Ethereum σε όλα τα ανταλλακτήρια crypto-νομισμάτων έχει μειωθεί στο χαμηλό 2,5 ετών.

Ο διακεκριμένος έμπορος crypto-νομισμάτων και επιχειρηματίας Willy Woo σχολίασε σχετικά με αυτό, υποθέτοντας ότι αυτή η πτώση μπορεί να έχει δύο εξηγήσεις.

Το πρώτο είναι ότι οι χρήστες αποσύρουν το Ethereum για να το κλειδώσουν σε διάφορες ανταλλαγές και εφαρμογές DeFi, όπως το Uniswap.

Ο δεύτερος λόγος, πιστεύει, είναι ότι οι επικυρωτές προσαυξευόμαστε στο Ethereum στο συμβόλαιο κατάθεσης ETH 2.0.

Πριν από δώδεκα ώρες, ο λογαριασμός του Twitter @eth2validators, ανέφερε ότι μέχρι τώρα 6.090.242 ETH έχουν κλειδωθεί στο συμβόλαιο ETH 2.0.

Αυτό ισοδυναμεί με $13.448.655.091 με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία των $2.206, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Πηγή: u.today

Back to top button