Business ειδήσεις

Το Dogecoin ανέβηκε κατά 22% καθώς ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι βελτιώνει την αποδοτικότητα των συναλλαγών του δικτύου του

Ο Musk ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με μια ομάδα προγραμματιστών για να βελτιώσει την «αποδοτικότητα των συναλλαγών δικτύου» του Doge.

Το Dogecoin (DOGE) τρέχει για ακόμη μια φορά μαζί με τους “λύκους”, καθώς ο Elon Musk της Tesla τουίταρε “δυνητικά ελπιδοφόρα” νέα για το δίκτυο.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του στο Twitter το βράδυ της Πέμπτης, η Tesla και ο CEO της “συνεργάζονται με τους προγραμματιστές του DOGE” για να “βελτιώσουν την αποδοτικότητα των συναλλαγών του συστήματος”.

Οι τιμές σε μεγάλα ανταλλακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των Binance, Bitfinex, FTX, Gemini και Poloniex, σημειώνουν κέρδη περίπου 22% σε διάστημα 24 ωρών από το meme crypto-νόμισμα. Το Dogecoin διαπραγματεύεται περίπου στα $0,48. Η τιμή του βρισκόταν στην άνοδο ακόμη και όταν οι τιμές των άλλων μεγάλων crypto-νομισμάτων βυθιζόντουσαν.

Εν τω μεταξύ, το αμερικανικό ανταλλακτήριο crypto-νομισμάτων, Coinbase ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει το Doge στην λίστα του, πιθανώς λόγω της ζήτησης των πελατών, όπως έχει συμβεί και με άλλα μεγάλα χρηματιστήρια.

Τιμή του DOGE
Πηγή: TradingView/Binance

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου είναι υπεύθυνος για την αστρονομική αύξηση της αξίας του κατά 9.400% από τότε που ήταν απλά ένα “κουτάβι” και διαπραγματευόταν περίπου στα $0,005 τον Ιανουάριο.

Το tweets του Musk έχουν επηρεάσει και στο παρελθόν την τιμή του Doge. Τον περασμένο μήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla άφησε να εννοηθεί ότι το crypto-νόμισμα εμπνευσμένο από το Shibu Inu θα προβληθεί στο Saturday Night Live με τον Musk να αυτοαποκαλείται “Dogefather”. Οι τιμές αυξήθηκαν αμέσως, σημειώνοντας άλμα 24% από $0,25 σε $0,31.

Πηγή: Coindesk

Back to top button