Αγορά

Το Bitcoin Cash ABC επαναπροσδιορίζεται σε eCash (XEC) από την 1η Ιουλίου για να υποστηριχτεί από την Binance

Η Binance ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει την μετονομασία του Bitcoin Cash ABC σε eCash (XEC) και το σχέδιο επαναπροσδιορισμού του 1 BCHA: 1 εκατομμύριο XEC

Στην πρόσφατη ανάρτησή της στο blog, η ομάδα binance ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα θα υποστηρίξει το rebrand του Bitcoin Cash ABC (BCHA) σε eCash (XEC) την 1η Ιουλίου.

Η Binance θα βοηθήσει τους χρήστες να αλλάξουν τα BCH ABC τους σε XEC

Η Binance λέει ότι θα χειριστεί όλες τα τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για να βοηθήσουν το Bitcoin Cash ABC να επαναπροσδιοριστεί σε eCash στην πλατφόρμα της.

Το σχέδιο επαναπροσδιορισμού που ανακοινώθηκε από τους προγραμματιστές του Bitcoin Cash είναι ότι κάθε κάτοχος BCHA θα μετατρέψει τα κέρματά του σε XEC σε αναλογία 1 προς 1 εκατομμυρίου.

Η Binance δήλωσε ότι δεν δέχεται καταθέσεις XEC πριν από την εφαρμογή του σχεδίου. Η ανταλλαγή προειδοποιεί τους χρήστες ότι εάν κάποιος καταθέσει XEC πριν από την απαραίτητη ημερομηνία, τα κέρματα δεν θα τοποθετηθούν στο λογαριασμό τους.

Η Binance θα εκδώσει νέα ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες και τις ώρες ενεργοποίησης των καταθέσεων και των αναλήψεων της XEC.

Μετατροπή BCHA σε XEC, μερικές λεπτομέρειες

Μια ανάρτηση ιστολογίου στο blog του Bitcoin ABC που δημοσιεύθηκε στις 28 Ιουνίου, εξηγεί ότι το eCash θα είναι το επόμενο στάδιο του Bitcoin Cash.

Δεν θα υπάρχει ξεχωριστή αλυσίδα, θα εμφανίζεται μόνο στους χρήστες με νέο token.

Οι χρήστες BCHA δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, ο επαναπροσδιορισμός θα πραγματοποιηθεί αυτόματα. Ωστόσο, συνιστώνται να αναβαθμιστούν στο πορτοφόλι XEC στη συνέχεια.

Ακόμα και αν δεν κάνουν την αναβάθμιση, το παλιό BCHA πορτοφόλι θα είναι λειτουργικό, αλλά θα εμφανίζει BCHA αντί για XEC, σύμφωνα με την ανάρτηση στο blog.

Πηγή: u.today

Back to top button