Business ειδήσεις

Το προγραμματισμένο IPO της Robinhood θα καθυστερήσει από την SEC για έλεγχο πάνω στα crypto

Η Robinhood είχε ως στόχο να μπει στο χρηματιστήριο τον Ιουνίου. Ο στόχος της τώρα είναι να μπει τον επόμενο μήνα πριν από την περίοδο διακοπών της 4ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προγραμματισμένη αρχική δημόσια προσφορά της Robinhood Markets LLC (IPO) αντιμετωπίζει καθυστερήσεις στην προσπάθειά της να δημοσιοποιηθεί λόγω των αυξημένων της εσόδων από τα crypto-νομίσματα.

  • Σύμφωνα με την έκθεση του Bloomberg την Πέμπτη, αναφέρει αρκετά άτομα κοντά στο θέμα τα οποία αναφέρουν ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει επιβραδύνει τα σχέδια για το IPO του κατασκευαστή εφαρμογών διαπραγμάτευσης μετοχών.
  • Η Robinhood είχε ως στόχο να κάνει την είσοδό της στο χρηματιστήριο τον Ιούνιο μετά από την αρχική της κατάθεση τον Μάρτιο. Ο στόχος τώρα είναι να μπει τον επόμενο μήνα πριν από την περίοδο διακοπών της 4ης Ιουλίου.
  • Ωστόσο, η χρονική στιγμή θα μπορούσε για άλλη μια φορά να υπολείπεται και μπορεί να το αναβάλλει για το φθινόπωρο σύμφωνα με την έκθεση, η οποία επικαλέστηκε πηγή που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη επειδή το θέμα ήταν ιδιωτικό.
  • Η Robinhood αντιμετώπισε φέτος έλεγχο από τις ρυθμιστικές αρχές, οι οποίοι κατηγορούν ότι ο ιστότοπος της ενθαρρύνει τη φύση των συναλλαγών της να μοιάζει με παιχνίδι, ειδικά όταν πρόκειται για ιδιώτες traders χωρίς εμπειρία.

Πηγή: Coindesk

Back to top button